Kaffan kesäinen kahvikuvakisa

Osallistu Kaffan hulvattoman hauskaan, kesäiseen kahvikuvakisaan ja voita sinulle sekä kavereillesi haluttu kahvikoulutus! Lisäksi kisaan osallistuneiden kesken arvotaan kahvipusseja.

Kilpailun järjestäjä:
Kaffa Roastery

Kilpailuaika:
Lähetä kuvasi meille tai julkaise se Instagramissa tunnisteella #kaffakisa 1.6.2024 - 21.7.2024 välisenä aikana. Yleisöäänestys toteutetaan Instagram-tilillämme 24.7.2024 - 31.7.2024.

Osallistumisohjeet:
Nappaa kuva iloisesta, hassusta tai naurettavan hyvästä kahvihetkestä ja julkaise se Instagramissa tunnisteella #kaffakisa tai voit myös lähettää kuvasi meille Instagramissa yksityisviestillä. Voit osallistua usealla kuvalla. Jos et käytä sosiaalista mediaa, voit lähettää kuvasi myös sähköpostilla: anemone.aaltonen@kaffaroastery.fi.

Kaffan oma raati valitsee kuvien joukosta 10 hauskinta yleisöäänestykseen, joka pidetään Instagram-tilillämme 24.7.2024 - 31.7.2024. Kuvat julkaistaan yhdessä postauksessa, jota kommentoimalla seuraajamme voivat äänestää omaa suosikkiaan. Eniten ääniä saanut kuva voittaa kilpailun. Lisäksi kaikkien kuvan lähettäneiden kesken arvotaan 10kpl 250g Kesäkahvi-pussia.

Ohjeet kuvalle:
Ilo ja rohkeus ovat Kaffan arvoja, joten arvostamme myös kuvissa niitä teemoja. Valitsemme 10kpl jatkoon eli yleisöäänestykseen pääsevää kuvaa näiden teemojen perusteella. Mitä enemmän kuvasi naurattaa, sitä parempi.

Kuvassa ei tarvitse näkyä Kaffan kahvia, mutta jos kuvassa näkyy esimerkiksi toisen paahtimon kahvipussi tai muuta selkeästi johonkin toiseen brändiin liittyvää, ei kuvaa hyväksytä kilpailuun.

Kuvan lähettäjällä tulee olla kysyttynä kuvaamiseen ja kilpailuun osallistumiseen lupa kuvassa mahdollisesti näkyviltä ihmisiltä. Kilpailuun ei hyväksytä minkäänlaisia väkivaltaa, syrjintää, rasismia tai muuta loukkaavaa sisältöä esittäviä kuvia.

Palkinto:

Voittaja voittaa itselleen ja neljälle kavereilleen Kotibaristan alkeet -kahvikoulutuksen tai muun haluamansa koulutuksen sekä kaikille omat 250g Kesäkahvi-pussit. Palkinnon arvo on yhteensä 462,50€.

Lisäksi kaikkien kisaan osallistuneiden kesken arvotaan 10kpl 250g Kesäkahvi-pussia. Yhden pussin arvo on 12,50€.

Ilmoitamme kilpailun voittajalle sekä kahvipussien saajille yksityisviestillä 1.8.2024. Sovimme kahvikoulutuksen ajankohdan voittajan kanssa yhdessä. Kahvipussien saajien kanssa sovitaan joko kahvipussien nouto kahvilaltamme Punavuoresta tai lähetämme pussit postitse.

Muuta:
Kisaan voivat osallistua kaikki yli 15-vuotiaat Suomessa asuvat ihmiset.

Osallistumalla annat Kaffa Roasterylle luvan julkaista kuvasi yleisöäänestyspostauksessa @kaffaroastery Instagram-tilillä. Voittajakuvan julkaisemme myös yksittäisenä Instagram-postauksena sekä uutiskirjeessämme. Emme käytä kuvaasi mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Instagram ei ole kilpailuun osallinen millään tavalla.