Cold Foam -kahvi - trendaava juoma sopii jouluun mainiosti!

Cold Foam -kahvi - trendaava juoma sopii jouluun mainiosti!

Oletko kuullut Cold Foam -kahvista? Tämä kahvimaailmassa trendaava tuote muistuttaa paksua samettista vaahtoa cappuccinon päällä, mutta on nimensä mukaisesti kylmää ja tätä on helppo valmistaa myös kotioloissa!

Kylmän maitovaahdon avulla loihdit tavallisesta suodatinkahvista uudenlaisen herkkujuoman, joka näyttää siltä, kuin tumma arkinen kahvi olisi joulun kunniaksi saanut paksun lumipeitteen. Me suosittelemme tätä juomaa piristämään mieltä erityisesti silloin, jos jouluaattoon mennessä lumet ovat sulaneet ja ulkona on vain harmaata ja synkkää.

Tarvitset täysmaitoa tai kahviin soveltuvaa kaurajuomaa, pressopannun, kuumaa kahvia esim. suodatinkeittimellä keitettynä (suosittelemme Talvirieha-kahvia) sekä maun mukaan sokeria tai makusiirappia.

Cold Foam Coffee -ohje:

1. Valmista kahvi.

2. Mittaa pressopannuun maito ja halutessasi hieman piparmintun, vaniljan, karamellin tai inkiväärin makuista makusiirappia.

3. Pumppaa pressopannua ensin voimakkaasti ja sitten rauhallisemmin, kunnes vaahto on mielestäsi sopivan paksua.

4. Kaada kahvi mieluiten läpinäkyviin kuumuutta kestäviin laseihin ja annostele vaahtoa päälle. Tarjoile heti. Sekoita hieman ennen nauttimista.

Nam, herkullista kahvinautintoa!

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.