Kahvilaitteet toimistoille ja ammattikäyttöön

Espressokoneet, suodatinkeittimet ja myllyt ammattimaiseen kahvin valmistukseen

Tarvitset sitten kahvinkeitintä toimistolle tai espressokonetta kahvilaan, saat kauttamme laadukkaat laitteet kilpailukykyisillä hinnoilla. Valikoimastamme löytyy kahvikoneita mm. näiltä merkeiltä: Bunn, Rancilio, Jura, WMF, Moccamaster ja Mahlkönig, myllyistä keittimiin. 

Räätälöimme yhdessä juuri teille sopivan laitekokonaisuuden käyttötarkoituksen ja ympäristön mukaiseksi. Tuomme joitain kahvitarvikkeita itse maahan ja loput hankimme yhteistyökumppaneidemme kautta. Valikoimassamme on kymmeniä erilaisia myllyjä, kahviautomaatteja sekä manuaalisia kahvinkeittimiä.

Lupaamme tarjota kilpailukykyisimmän hinnan! Kysy meiltä myös vuokrausmahdollisuuksistamme.

 • Jura Giga X8

  Juran kahvinkeittimet ovat klassikkotuotteita toimistoissa. Kahviautomaatti sisältää kaksi papusäiliötä, hiljaiset kahvimyllyt ja erillisen kuumavesihanan. Käytetyt kahvipurut menevät omaan säilöön. Reseptit ovat helposti säädettävissä ja myös pesuohjelma on hyvin simppeli.

 • WMF 5000s+

  WMF mahdollistaa hiljaisen kahvinkeiton. Kosketusnäyttö on iso ja selkeä. Kahvinokan korkeutta voi säätää ja laitteessa on jopa höyryllä toimiva kupinlämmitin. Automaattinen puhdistusohjelma helpottaa kahvivastaavan arkea.

1 / 2

Miten valita kahvilaite toimistolle? 

Maistuva kahvi vaikuttaa työpaikan ilmapiiriin ja tuottavuuteen positiivisesti ja laadukkaalla kahvilaitteella saat tietysti hyvää kahvia. Hyvä kahvi toimistolla ei ole pelkästään nautiskelua, vaan se myös piristää työntekijöitä ja luo rentoja jutteluhetkiä.

Nappaa parhaat vinkit kahvilaitteen valintaan ja pian voit tarjota työympäristössäsi parasta mahdollista kahvia!

Lue vinkit
 • Bunn ICBA

  Vesiliitännäinen termoskahvinkeitin, jolla saat kahvit suoraan termokseen. Laitteeseen voidaan ohjelmoida useita erilaisia valmistusmääriä ja reseptejä erilaisille kahveille. Bunnissa on näyttö, joka kertoo kahvin valmistuksen ajan sekä erillinen kuumavesihana esim. teevettä varten.

 • Moccamaster Thermoking

  ECBC-hyväksytty ja monelle tuttu kahvinkeitin valmistaa varmasti erinomaista kahvia, joka ilahduttaa vaativampaakin kahvinjuojaa. Moccamaster on käsintehty Hollannissa. Laitteessa on manuaalisesti täytettävä vesisäiliö, mutta saatavissa on myös vesiliitännäinen malli.

1 / 2

Ota yhteyttä