Blogi RSSGreen coffee prices for Kaffa Handshake, 2020

What did the price of coffee look like in the turbulent year of 2020? And how does it look like now? Each year we collect and table our past years green coffee FOB prices. This is part of our transparency promise, in which we aim to funnel as much income as possible into our farmer partners and communicate that amount to all our partners and customers. You can now find our 2020 green coffee prices here and in the sustainability part of our website.

Jatka lukemista
Kahvia ja pullaa Puustissa - Esittelyssä Kaffan asiakkaat

Harvempi arkinen asia on meille suomalaisille niin pyhä kuin kunnon pulla ja kahvi. Tuoreen korvapuustin ja kahvin tuoksu tuo mieleen muistoja ja veden kielelle. Se on asia joka yhdistää nuoria ja vanhoja, maan jokaisessa kolkassa. Kaffan asiakas, Tamperelainen Café Puusti on riisunut turhuudet pois ja keskittyy vain ydinasiaan: parhaaseen pullakahviin. Puusti onkin tunnettu jopa maanlaajuisesti paikan päällä leivotuista herkullisista korvapuusteistaan. Kävimme vierailulla ja selvitimme mikä on parhaan pullan salaisuus.

Jatka lukemistaKesäkahvilla Seurasaaren Kruunussa - Esittelyssä Kaffan asiakkaat

Moni kahvila ja ravintola elää kesäsesongista. Lämpimien kelien myötä ihmiset liikkuvat kauemmas kotoa ja poikkeavat pidemmälle työmatkallaan hyvän kahvin tai ruoan perässä. Kun säät sallivat, moni viettää terasseilla tuntikausia. Hyvä juomatuote on silloin avainasemassa, asiantuntevan palvelun ja kauniin sijainnin lisäksi.

Jatka lukemistaSave the Earth - it's the only planet with coffee!

We’re in the business of coffee, but on a deeper, more meaningful level we are in the business of doing good. Doing good in the world is not a nice-to-have, it’s an essential. For the industry that is our bread and butter, the climate crisis is presenting a threat far beyond any it’s ever faced before. 

Jatka lukemista