Parhaat kahvit ja kahvilaitteet kahvilaan tai ravintolaan

Kahvipavut ja laitteet foodservice-alan yrityksille 

Hyvä kahvi ei ole pelkkä sisäänheittotuote! Kuvittele itsesi istumassa viihtyisässä kahvilassa tai ravintolassa, jossa ilmassa leijaileva kahvipapujen tuoksu herättää uteliaisuutesi.

Laadukkaan espressokoneen ja taitavan baristan luoma kahvi ei ole vain juoma, vaan se avaa portin ravintolan sieluun. Se on aterian kruunu, joka luo lumoavan tunnelman ja toimii jopa ravintolan valintakriteerinä.

Erikoiskahvilaitteet ja espressokoneet kahviloille, kahvimyllyt, suodatinkahvinkeittimet - meiltä saat kaikki kahvilaitteet joko vuokrattuna tai ostettuna!

 • Ilmaiset koulutukset

  Ammattitaitoiset baristamme opastavat henkilökuntasi kahvin saloihin. Koulutuksiin ja niihin yhdistetyn laaduntarkkailun avulla varmistamme tasalaatuisen ja loistavan lopputuloksen.

 • Ammattilaisen tuen

  Pääset tutustumaan paahtimotoimintaan ja kahvin matkaan aina raakapavusta valmiiseen kahviin. Testaamme kahvilassamme alan trendejä ja kehitämme uusia reseptejä.

 • Kahvia tynnyreissä

  Tarjoamme pääkaupunkiseudulla mahdollisuuden ostaa kahvia Kaffan kahvitynnyreissä, joiden hiilijalanjälki on kymmenen kertaa pienempi kuin kierrätettävien kahvipussien. 

 • Vastuullisempaa laatukahvia

  Työskentelemme kokoajan kohti eettisempää ja kestävämpää kahvikulttuuria Suomessa. Julkaisemme aina raakakahviemme hinnat ja kommunikoimme läpinäkyvästi vastuullisuudesta.

 • Erikoiskahvilaitteet

  Voit vuokrata tai ostaa kauttamme kaikki kahvilakäyttöön tarvittavat laitteet niin espressokoneista suodatinkeittimiin. Kerro vain tarpeistasi ja autamme valitsemaan teille sopivat laitteet!

 • Kahvipisteen brändäyksen

  Kaffa tunnetaan laadukkaista kahveista. Kauttamme saatavat kahvikortit, teippaukset, videot ja muut materiaalit kertovat asiakkaillesi vastuullisen kahvin tarinaa, mikä auttaa kasvattamaan kahvinmyyntiä.

Odotamme yhteydenottoasi!

Kahvi on parhaimmillaan kokonaisvaltainen elämys ja kokemus – niin paljon muutakin kuin vain kahvinporoja ja kuumaa vettä. Autamme rakentamaan puitteet, jotka parhaiten tukevat hyvän kahvin valmistusta.

Uudet asiakkuudet:
Kari Rinne
kari.rinne@kaffaroastery.fi
+358 50 462 6128

Petri Virta
petri.virta@kaffaroastery.fi
+358 41 531 6186

Olemassa olevat asiakkuudet:
Info / Tilaukset
info@kaffaroastery.fi
050 306 5499

Koulutukset / Kahvipulmat
kaisa.kokkonen@kaffaroastery.fi
+358 50 599 5808

 • Picnic

  Picnicin maukkaat aamupalat ja lounaat valmistetaan laadukkaista raaka-aineista ja olemmekin hyvin ylpeitä siitä, että saamme paahtaa vastuulliset kahvit niiden kaveriksi.

  Lue lisää 
 • Kiasma Café

  Kiasma Cafén valikoima ihastuttaa niin nykytaiteen ystäviä kuin lähistöltä tulevia lounastelijoitakin. Kahvit tulevat meiltä, suoraan Punavuoren sydämestä.

  Lue lisää 
 • Café Puusti

  Moni tituleeraa tamperelaisen Café Puustin korvapuusteja Suomen parhaiksi. Puustissa on tarjoiltu myös aivan alusta asti Kaffan kahvia korvapuustien kaverina.

  Lue lisää 

Tilaa ilmainen kahviopas!

Tilaa kattava Horeca-oppaamme kahvin valintaan ja tarjoiluun sähköpostiisi:

Ota yhteyttä