Kahvipavut ja laitteet HoReCa-alan yrityksille


Parhaat kahvit ja kahvilaitteet kahvilaan tai ravintolaan

Hyvä kahvi ei ole pelkkä sisäänheittotuote! Kuvittele itsesi istumassa viihtyisässä kahvilassa tai ravintolassa, jossa ilmassa leijaileva kahvipapujen tuoksu herättää uteliaisuutesi.

Laadukkaan espressokoneen ja taitavan baristan luoma kahvi ei ole vain juoma, vaan se avaa portin ravintolan sieluun. Se on aterian kruunu, joka luo lumoavan tunnelman ja toimii jopa ravintolan valintakriteerinä.

 

Erikoiskahvilaitteet ja espressokoneet kahviloille, kahvimyllyt, suodatinkahvinkeittimet - meiltä saat kaikki kahvilaitteet!

Voit vuokrata ja hankkia kauttamme omaksi kaikki kahvilakäyttöön tarvittavat kahvilaitteet niin espressokoneista suodatinkeittimiin. Kerro vain tarpeistasi meille ja autamme valitsemaan sopivat laitteet ammattimaiseen kahvinvalmistukseen!

Tarjoamme laadukkaat kahvipavut tai kahvit jauhettuna sekä tietysti ammattilaisen tuen ja opastuksen.

Valitsemalla Kaffan:

1. Pääset tutustumaan paahtimotoimintaan ja kahvin matkaan aina raakapavusta valmiiseen kahviin. Testaamme rohkeasti omassa kahvilassamme alan trendejä ja kehitämme jatkuvasti uusia kahvireseptejä. 

2. Tiedät, että tarjoilemasi kahvi on eettisesti ja kestävästi tuotettua, aina tuoretta sekä huippulaatuista.

3. Ammattitaitoiset baristamme opastavat ja kouluttavat henkilökunnan hyvän kahvin saloihin. Koulutuksiin ja niihin yhdistetyn laaduntarkkailun avulla varmistamme systemaattisesti tasalaatuisen ja loistavan lopputuloksen.

4. Tarjoamme pääkaupunkiseudulla mahdollisuuden ostaa kahvia Kaffan kahvitynnyreissä, joiden hiilijalanjälki on kymmenen kertaa pienempi kuin kierrätettävien kahvipussien. Lue lisää Kaffan vastuullisuudesta täältä.

Kahvi on parhaimmillaan kokonaisvaltainen elämys ja kokemus – niin paljon muutakin kuin vain kahvinporoja ja kuumaa vettä. Autamme rakentamaan puitteet, jotka parhaiten tukevat hyvän kahvin valmistusta.

Ota yhteyttä

Kari Rinne
kari.rinne@kaffaroastery.fi
+358 50 462 6128

Petri Virta
petri.virta@kaffaroastery.fi
+358 41 531 6186

 

Tilaa ilmainen ja kattava Horeca-oppaamme kahvin valintaan ja tarjoiluun!

Tilaa 62-sivuisen Horeca-oppaamme sähköpostiisi.

Kaffa Roastery, Kahvi-opas, terveiset Kaffalta
Kaffa Roastery, Horeca Kahvi Opas, Sisältö

 

Ota yhteyttä lomakkeella