Horeca


Kahvit kuntoon kerralla!

Laitteet, myllyt, keittimet, kahvit ja ammattilaisen tuki ja opastus - Kaffalta saat kaiken samassa paketissa.

 Illan pimetessä ja tuntien vieriessä tunnelmallisesti eteenpäin, voi lounas venyä illalliseksi, illallinen drinkeiksi, drinkit taas pieneksi naposteltavaksi ja intohimoisiksi keskusteluiksi. Kun juttua riittää, ei ole mitään niin ihanan pärisyttävää kuin kupillinen oikeasti hyvää kahvia. Tuplaespresso, Café Au Lait, Hot Shotti tai ihan vaan perus kahvi. Se paikallaan piristää mieltä ohjaa yhä syvemmälle tarinoihin, rentoutumiseen ja vielä ehkä yksiin ennen kotiin menoa.

 

Tilaa ilmainen ja kattava Horeca-oppaamme kahvin valintaan ja tarjoiluun!

Tilaa 62-sivuisen Horeca-oppaamme sähköpostiisi.

Kaffa Roastery, Kahvi-opas, terveiset Kaffalta
Kaffa Roastery, Horeca Kahvi Opas, Sisältö

 


Hyvä kahvi ei ole pelkkä sisäänheittotuote!


Hyvä kahvi on lounaan tai illallisen kruunu, keskustelun herättäjä tai jopa ravintolan valinnan peruste. Hyvä kahvi kertoo siitä, että kaikki elementit ovat harkittuja ja tärkeitä. Ei ole pelkkää sattumaa, että asiakkaamme ravintola Palace on Suomen paras ravintola, ja sai tämän kunnian yhteydessä myös erityismaininnan Parhaasta kahvista. Palacessa juodaan muuten Kaffan Geishaa, yhtä maailman arvostetuimmista kahvilajikkeista, ja se uutetaan Chemexillä tilauksesta.


Nyt viimeistään on aika tarjoilla hyvää kahvia. Kahvia joka myös tekee hyvää.

Testaamme rohkeasti omassa kahvilassamme alan trendejä ja kehitämme jatkuvasti uusia kahvireseptejä. Kanssamme pääset tutustumaan paahtimotoimintaan ja kahvin matkaan aina raakapavusta valmiiseen kahviin. Kun tarjoilet Kaffaa, tiedät että kahvisi on eettisesti ja kestävästi tuotettua, aina tuoretta ja huippulaatuista.


Ammattitaitoiset baristamme opastavat ja kouluttavat henkilökunnan hyvän kahvin saloihin ja kauttamme voit vuokrata tai hankkia myös kaikki tarvittavat pelit ja pensselit. Koulutuksen ja siihen yhdistetyn laaduntarkkailun avulla varmistamme systemaattisesti tasalaatuisen ja loistavan lopputuloksen.

Kahvi on parhaimmillaan kokonaisvaltainen elämys ja kokemus – niin paljon muutakin kuin vain kahvinpuruja ja kuumaa vettä. Autamme rakentamaan puitteet, jotka parhaiten tukevat hyvän kahvin valmistusta.

Tarjoamme pääkaupunkiseudulla mahdollisuuden ostaa kahvia Kaffan kahvitynnyreissä, joiden hiilijalanjälki on kymmenen kertaa pienempi kuin kierrätettävien kahvipussien. Lue lisää Kaffan vastuullisuudesta täältä niin näet ovatko vastuullisuusarvomme linjassa omienne kanssa!


Horeca - asiakkaitamme


Fratello Torrefazione

Fratello on yksi pitkäaikaisimmista asiakkaistamme. He ovat toteuttaneet menestyksekkäästi uusia ja uraa uurtavia kahvinvalmistusmenetelmiä kahvilaympäristössä. Fratello Torrefazione on monen helsinkiläisen tai vierailijan must see -kahvidestinaatio, ja Kaffa paahtaa heille omat kahvit, joita voi ostaa myös Torren omassa pussissa mukaan kotiin. Täällä ei tingitä laadusta, ja sehän passaa meille.


The Pantry

Ruoholahden uusi olohuone halusi heti avauksesta lähtien panostaa kahvin laatuun. Kaffan kahveja nautitaan lounaalla, illallisella ja lauantaibrunssilla. Ravintolan etuosa on pyhitetty kahvila-asiakkaille, ja tuoreen kahvin tuoksu leviääkin kadulle jo aamukahdeksalta. Vierailemisen arvoinen paikka, eikä pelkästään kahvin vuoksi!

 

Kahvi omalla etiketilläsi

Pakkaamme laadukasta kahvia myös kotiin viemisiksi, kustomoidulla etiketillä. Kysy lisää niin keskustellaan vaihtoehdoista!

 

Ota yhteyttä

Petri Virta 
petri.virta@kaffaroastery.fi
+358415316186


Tai lomakkeella