Horeca


Hyvä kahvi ei ole pelkkä sisäänheittotuote!


Hyvä kahvi on lounaan tai illallisen kruunu, keskustelun herättäjä tai jopa ravintolan valinnan peruste. Hyvä kahvi kertoo siitä, että kaikki elementit ovat harkittuja ja tärkeitä. Ei ole pelkkää sattumaa, että asiakkaamme ravintola Palace valittiin Suomen parhaimmaksi ravintolaksi kolmannen kerran vuonna 2022 ja sai tämän kunnian yhteydessä erityismaininnan parhaasta kahvista. 

Laitteet, myllyt, keittimet, kahvit ja ammattilaisen tuki ja opastus - Kaffalta saat kaiken samassa paketissa.

Valitsemalla Kaffan:

1. Pääset tutustumaan paahtimotoimintaan ja kahvin matkaan aina raakapavusta valmiiseen kahviin. Testaamme rohkeasti omassa kahvilassamme alan trendejä ja kehitämme jatkuvasti uusia kahvireseptejä. 

2. Tiedät, että tarjoilemasi kahvi on eettisesti ja kestävästi tuotettua, aina tuoretta sekä huippulaatuista.

3. Ammattitaitoiset baristamme opastavat ja kouluttavat henkilökunnan hyvän kahvin saloihin. Koulutuksiin ja niihin yhdistetyn laaduntarkkailun avulla varmistamme systemaattisesti tasalaatuisen ja loistavan lopputuloksen.

4. Voit vuokrata ja hankkia kaikki tarvittavat pelit ja pensselit kauttamme.

5. Tarjoamme pääkaupunkiseudulla mahdollisuuden ostaa kahvia Kaffan kahvitynnyreissä, joiden hiilijalanjälki on kymmenen kertaa pienempi kuin kierrätettävien kahvipussien. Lue lisää Kaffan vastuullisuudesta täältä.

Kahvi on parhaimmillaan kokonaisvaltainen elämys ja kokemus – niin paljon muutakin kuin vain kahvinporoja ja kuumaa vettä. Autamme rakentamaan puitteet, jotka parhaiten tukevat hyvän kahvin valmistusta.

 

Tilaa ilmainen ja kattava Horeca-oppaamme kahvin valintaan ja tarjoiluun!

Tilaa 62-sivuisen Horeca-oppaamme sähköpostiisi.

Kaffa Roastery, Kahvi-opas, terveiset Kaffalta
Kaffa Roastery, Horeca Kahvi Opas, Sisältö

 

Ota yhteyttä

Kari Rinne
kari.rinne@kaffaroastery.fi
+358 50 462 6128

Petri Virta
petri.virta@kaffaroastery.fi
+358 41 531 6186


Tai lomakkeella