Uudelleenkäytettävät kahvitynnyrit vähentävät pakkausjätettä
Share
Myönnä pois, että olet aina unelmoinut tynnyrillisestä kahvia.
Vuonna 2018 Kaffalla aloitettiin kokeilu, jonka tarkoituksena oli vähentää pakkausjätettä, koko kahvin polun hiilijalanjälkeä ja kehittää yhä kestävämpiä tapoja nauttia kahvia. Kokeilun tuloksena syntyi kahvitynnyri-ohjelma.
Kahvitynnyri-ohjelmallamme tarjoamme pääkaupunkiseudun B2B-asiakkaillemme mahdollisuuden valita yhä kestävämmän tavan nauttia Kaffan kahvia.
Tilaa, käytä, palauta, huuhtele ja toista. Erittäin helppoa ja vaivatonta, jos meiltä kysytään!
Tynnyrit eli tuttavallisemmin barrelit on valmistettu elintavikekelpoisesta biomuovista yhteistyökumppanimme CurTecin toimesta. Jokaisella tynnyrillä on yksilöllinen viivakoodi, jonka avulla pidämme kirjaa lähetetyistä ja saapuneista tynnyreistä. Kaffa Roastery vastaa siitä, että astiat ovat hyvässä kunnossa ja täynnä ensiluokkaista kahvipapua saapuessaan asiakkaalle. Tynnyreissä toimitetaan aina kerrallaan 5kg kahvipapua. Tyhjät tynnyrit kerätään takaisin Kaffalle, missä me hellästi, mutta tehokkaasti pesemme ja huollamme ne ennen niiden seuraavaa määränpäätä.
Jo kymmenen käyttökierron jälkeen kahvitynnyrit voittavat kierrätettävät kahvipussin lasketussa hiilijalanjäljessään. Tämä merkitsee sitä, että jokainen kierto sen jälkeen vie kahvimaailmaa hieman parempaan ja kestävämpään suuntaan. Tavoitteemme on käyttää yksittäistä kahvitynnyriä niin pitkään kun mahdollista, ja alustavien laskelmien mukaan se tarkoittaa jopa yli sataa käyttökiertoa!
Yksinkertaisuudessaan kahvitynnyrit kuluttavat vähemmän resursseja ja luovat vähemmän jätettä. Kahvitynnyri-ohjelmamme tarjoaa mahdollisuuden saada Kaffan kahvia tynnyrissä, joka on suunniteltu hygieniaa, laatua, pitkäikäisyyttä ja ympäristöä ajatellen.