Svante ja kahvitynnyri

TYNNYRILLINEN KAHVIA!

Myönnä pois, että olet aina unelmoinut tynnyrillisestä kahvia.

Neljä ja puoli vuotta sitten Kaffalla aloitettiin kokeilu, jonka tarkoituksena oli vähentää pakkausjätettä, koko kahvin polun hiilijalanjälkeä ja kehittää yhä kestävämpiä tapoja nauttia kahvia. Kokeilun tuloksena syntyi kahvitynnyri-ohjelma. Mikä se sitten on? Kehotamme ihmisiä juomaan vähemmän kahvia ja samaan aikaan tarjoamme sitä tynnyrikaupalla. Todellisuudessa kahvitynnyri-ohjelmallamme haluamme tarjota pääkaupunkiseudun 
B2B-asiakkaillemme mahdollisuuden valita yhä kestävämmän tavan nauttia Kaffan kahvia.

Tynnyrit on valmistettu elintavikekelpoisesta biomuovista yhteistyökumppanimme CurTecin toimesta. Jokaisella tynnyrillä on yksilöllinen viivakoodi, jonka avulla pidämme kirjaa lähetetyistä ja saapuneista tynnyreistä. Kaffa Roastery vastaa siitä, että astiat ovat hyvässä kunnossa ja täynnä ensiluokkaista kahvipapua saapuessaan asiakkaalle. Tynnyreissä toimitetaan aina kerrallaan viisi kilogrammaa kahvipapua. Tyhjät tynnyrit kerätään takaisin Kaffalle, missä me hellästi, mutta tehokkaasti pesemme ja huollamme ne ennen niiden seuraavaa määränpäätä. Eikö kuulostakin aika mahtavalta?

Jo kymmenen käyttökierron jälkeen kahvitynnyrit voittavat kierrätettävät kahvipussin lasketussa hiilijalanjäljessään. Tämä merkitsee sitä, että jokainen kierto sen jälkeen vie kahvimaailmaa hieman parempaan ja kestävämpään suuntaan. Tavoitteemme on käyttää yksittäistä kahvitynnyriä niin pitkään kun mahdollista, ja alustavien laskelmien mukaan se tarkoittaa jopa yli sataa käyttökiertoa! 

Yksinkertaisuudessaan kahvitynnyrit kuluttavat vähemmän resursseja ja luovat vähemmän jätettä. Kahvitynnyri-ohjelmamme tarjoaa mahdollisuuden saada Kaffan kahvia tynnyrissä, joka on suunniteltu hygieniaa, laatua, pitkäikäisyyttä ja ympäristöä ajatellen.

Tilaa, käytä, palauta, huuhtele ja toista. Erittäin helppoa ja vaivatonta, jos meiltä kysytään!

Haaveemme on laajentaa Kahvitynnyri-ohjelmamme pääkaupunkiseudun ulkopuolelle ja olemme varmin askelin menossa sitä kohti.

Vaihda pusseista tynnyriin vaikka heti seuraavassa tilauksessa!
Kysy lisää myyjältäsi tai laita sähköpostia meille osoitteeseen: info@kaffaroastery.fi
Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.