Kahvi omalla etiketillä

Laadukasta private label -kahvia omalla etiketillä. Mitä muuta voisit edes toivoa? Kahvipussi omalla etiketillä ei ole vain ravintoloille ja kahviloille tarjoiltua herkkua, vaan se oiva mahdollisuus saada näkyvyyttä esimerkiksi seuran urheilujoukkueelle. Omalla etiketillä brändätty pussi on hauska ja maistuva yrityslahja sekä sopii vallan mainiosti myös koulujen varainkeruutempauksiin.

Kahvina on kaikille maistuva, suosituin tuotteemme keskipaahtoinen Lempeä Voima. Kahvi tulee suodatinjauhatuksella ja pussi on tyylikäs mattamusta.

Etiketin suunnittelussa vain taivas on rajana.

Upea etiketti erottuu edukseen ja siihen kannattaa todellakin panostaa. Annamme mielellämme vinkkejä etiketin suunnitteluun, joten kysy rohkeasti.

Etiketin koko on 102x102mm ja lisäksi tarvitaan 1 mm leikkuuvarat. Lataa taitto-ohje tästä ja päästä luovuus valloilleen.

Minimitilausmäärä on 50kpl.

Hinta sisältää kaiken kahvipussista sen sisältöön ja etikettikustannuksiin. Yhdessä pussissa on suodatinjauhettua kahvia 250g.

• 50 - 100 kpl 9€
• 100 - 250 kpl 7€
• 250 - 500 kpl 6.5€
• 500 - 1500 kpl 6€
• 1500+ kpl tarjouksen mukaan

Hintoihin lisätään ALV 14%.

Toimitusaikamme on kahdesta kolmeen viikkoon.

Kaikki tilaukset toteutetaan asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden. Laitathan viestiä, mikäli sinulla on mitä vain kysyttävää mielessä - pyrimme tekemään mahdottomastakin mahdollista!

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Autamme mielellämme ja vastailemme mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Kaffalaisille mikään ei ole mahdottomuus. Toteutamme villeimmätkin ideat ja rohkaisemme laittamaan viestiä, jos toiveenasi olisikin jotain aivan muuta.

Olen kiinnostunut:

{formbuilder:MTA0Mjkz}