Toimistot


Maistuvampaa kahvia toimistoille

Toimistokahvi, sen kanssa ei voi elää ja sitä ilman ei voi elää.

Hyvä kahvi on entistä tärkeämpi osa toimistojen arkea. Toimistokahviin kannattaa panostaa, sillä kahvi tuo ihmiset yhteen ja lisää työhyvinvointia.

Kaffa Coffice -asiakkaana nautitte aina tuoretta, maukasta ja vastuullisesti tuotettua kahvia.


Kaffa Coffice tarjoaa vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin:


1. Oletko etsimässä uutta kahvilaitetta, myllyä, keitintä tai kahvia? Meiltä saat kaikki samasta paikasta.
 
2. Kiinnostaisiko espressopohjaiset maitokahvijuomat ja suodatinkahvit? Jokaiseen toimistoon on mahdollista toimittaa molempia.

3. Haluaisitko työpaikallenne Kaffamaisen kahvilamiljöön? Voimme toteuttaa Cofficen brändättynä tai kevyemmin sopivimmilla laiteratkaisuilla. Kahvi pysyy kuitenkin aina pääosassa.

Mikäli vielä mietityttää, tarjoamme niin kutsutun "cuppingin" eli maistelutilaisuden täysin veloituksetta! Näin voitte yhdessä työporukallanne valita teille täydellisen toimistokahvin. Ei hätää, maistelun voit varata ilman ostopakkoa.

Käymme säännöllisesti tarkkailemassa laatua ja huollamme laitteet sopimuksen mukaan. Näin voimme olla varmoja, että kahvin laatu säilyy loistavana.

Vastuullisempaa toimistokahvia

Työskentelemme kokoajan kohti eettisempää ja kestävämpää kahvikulttuuria Suomessa. Julkaisemme aina raakakahviemme hinnat nettisivuillamme ja kommunikoimme läpinäkyvästi vastuullisuudesta. Tarjoamme pääkaupunkiseudulla mahdollisuuden ostaa kahvia Kaffan kahvitynnyreissä, joiden hiilijalanjälki on kymmenen kertaa pienempi kuin kierrätettävien kahvipussien. Lue lisää Kaffan vastuullisuudesta täältä niin näet ovatko vastuullisuusarvomme linjassa omienne kanssa!

 

Ota yhteyttä

Petri Virta
petri.virta@kaffaroastery.fi
+358 41 531 6186


Tai lomakkeella

{formbuilder:MTAxNDAx}