Maistuvampaa kahvia toimistoille

Kahvit ja laitteet yrityskäyttöön

Hyvä kahvi on entistä tärkeämpi osa työpaikan arkea. Toimistokahviin kannattaa panostaa, sillä kahvi tuo ihmiset yhteen ja lisää työhyvinvointia. Huhujen mukaan hyvän kahvin avulla on saatu houkuteltua myös etätyöläisiä takaisin työpaikalle.

Toimitamme parhaat kahvit kaikenkokoisille yrityksille kerta- tai kestotilauksena. Kaffa Coffice -asiakkaana nautitte aina tuoretta, maukasta ja vastuullisesti tuotettua kahvia! 

Drinking coffee

Maistellaan yrityksellesi sopivin kahvi yhdessä

Mikäli vielä mietityttää, tarjoamme niin kutsutun "cuppingin" eli maistelutilaisuden täysin veloituksetta! Näin voitte yhdessä työporukallanne valita teille täydellisen toimistokahvin.
Ei hätää, maistelun voit varata ilman ostopakkoa!
 
 • Juomavalikoima ja valitsemanne kahvit

  Kiinnostaisiko kahvilatasoiset espressopohjaiset maitokahvijuomat vai maistuvat suodatinkahvit? Jokaiselle työpaikalle on mahdollista toimittaa molempia. Myös teet saat meidän kauttamme.

 • Kahvikoneet toimistolle

  Etsitkö uutta kahvilaitetta, kahvimyllyä, pienelle toimistolle sopivaa kahvinkeitintä tai laadukasta kahvia yritykselle? Meiltä saat kaikki samasta paikasta.

 • Tuki, turva ja tapahtumat

  Palveluumme kuuluu laaduntarkkailu. Lisäksi kahvilaitteiden huoltopalvelut hoituvat mutkattomasti yhteistyökumppaneidemme kautta.

  Teemme mielellämme kahvikoulutuksia tai muita kahviin liittyviä tapahtumia tiloissanne. Kerro vaan niin me hoidetaan!

 • Kahvilamainen miljöö

  Haluaisitko toimistollenne Kaffamaisen kahvilamiljöön? Voimme toteuttaa Cofficen brändättynä tai kevyemmin sopivimmilla laiteratkaisuilla. Autamme sinua suunnittelemaan kahvilamaisen ratkaisun, joka sopii niin rentoutumiseen kuin työskentelyyn! Kahvi pysyy kuitenkin aina pääosassa.

Vastuullisempaa toimistokahvia

Työskentelemme kokoajan kohti eettisempää ja kestävämpää kahvikulttuuria Suomessa. Julkaisemme aina raakakahviemme hinnat nettisivuillamme ja kommunikoimme läpinäkyvästi vastuullisuudesta.

PK-seudulla tarjoamme mahdollisuuden ostaa kahvia Kaffan uudelleenkäytettävissä kahvitynnyreissä, joiden hiilijalanjälki on kymmenen kertaa pienempi kuin kierrätettävien kahvipussien.

Lue lisää
 • Knowit

  “Jotkut tulevat toimistolle vain sen kahvin takia, Kaffan kahvi on niin hyvää, ja on helppoa, kun ei tarvitse mitään maitoa vaahdotella.”

  Lue lisää 
 • Unity

  Laitteet, miljöö ja itse kahvi toimivat saumattomassa yhteistyössä, ja lopputuloksena saavutetaan paikka, missä työyhteisö kehittyy ja voi hyvin.

  Lue lisää 

Odotamme yhteydenottoasi!

Kahvi on parhaimmillaan kokonaisvaltainen elämys ja kokemus – niin paljon muutakin kuin vain kahvinporoja ja kuumaa vettä. Autamme rakentamaan puitteet, jotka parhaiten tukevat hyvän kahvin valmistusta.

Uudet asiakkuudet:
Kari Rinne
kari.rinne@kaffaroastery.fi
+358 50 462 6128

Petri Virta
petri.virta@kaffaroastery.fi
+358 41 531 6186

Olemassa olevat asiakkuudet:
Info / Tilaukset
info@kaffaroastery.fi
050 306 5499

Koulutukset / Kahvipulmat
kaisa.kokkonen@kaffaroastery.fi
+358 50 599 5808

Tai lomakkeella

{formbuilder:MTAxNDAx}