Toimistot


Voisiko toimistokahvi olla helpoin askel parempaan työhyvinvointiin ja yhteisöllisyyteen? Vastaus on Kaffa Coffice!

Kahvilaitteet, myllyt, keittimet, kahvi ja ammattilaisen opastus, kaikki samasta paikasta.

Toimistokahvi, sen kanssa ei voi elää ja sitä ilman ei voi elää. Menneitä ovat pannuun palaneen plasmakahvin ajat, sillä pienellä panostuksella toimiston kahvitunnista voi tehdä tiimin yhteisen lempihetken. 
Hyvä kahvi voi olla reipas keskustelunavaus aamupalaverissa, tapa tehdä vaikutus tärkeään asiakkaaseen tai työpäivän kruunaava rentoutumishetki. Hyvä kahvi on positiivinen voimavara. Kaffa Coffice -asiakkaana nautitte aina tuoretta, maukasta ja vastuullisesti tuotettua kahvia.

Jokaiseen toimistoon on mahdollista toimittaa niin espressopohjaisia maitokahvijuomia kuin suodatinkahvejakin. Mikäli vielä mietityttää, tarjoamme ilmaisen kahvivalikoiman maistelun, jonka avulla voitte yhdessä työporukassanne valita oman täydellisen toimistokahvinne! Tervetuloa Punavuoren paahtimobaariimme vierailemaan – this one’s on us!

Voimme luoda työpaikallenne kaffamaisen kahvilamiljöön tai toteuttaa Cofficen kevyemmin sopivimmilla laiteratkaisuilla. Kahvi säilyy kuitenkin pääosassa.

Käymme säännöllisesti tarkkailemassa laatua ja huollamme laitteet sopimuksen mukaan. Näin voimme olla varmoja, että kahvin laatu säilyy loistavana. Kun maistelusta on kulunut aikaa, tekee henkilökuntanne mieli varmasti oppia (ja maistella) lisää. Tarjoamme kahvikoulutuksia, joissa ammattitaitoiset kouluttajamme opettavat ja inspiroivat henkilökuntaanne.Työnteko ja ajat muuttuu - hyvä kahvi pysyy.

Enää ei riitä se, että kahvihuoneessa on tarjolla muutama namu tai perjantaipulla. Suurin osta meistä on etätyön aikakaudella kaivannut juurikin kollegoiden kanssa sosialisoitumista, ja monille se on suorastaan syy lähteä toimistolle hybridi-aikoina. Tästä on etua kaikille, sillä arvokas hiljainen tieto alkaa taas liikkumaan ja työmotivaatio kohenee. Miksi siis et tarjoaisi työntekijälle hieman parempaa kahvia? Pienellä investoinnilla voit tehdä suuren vaikutuksen työntekijäsi päivään ja sitä kautta myös yrityksen menestykseen!

Kun taas kotona ikävöi toimistokahvia, apu on lähellä. Kaffan asiakkaana myös työntekijänne saavat kivoja etuja nettikaupassamme.

Tarjoamme myös työnantajalle mahdollisuuden tilata "toimistokahvit" toimitettavaksi työntekijöille kotiin. Kahvihetket saattavat siirtyä onlineen mutta kahvi on edelleen hyvää, In Real Life.


Vastuullisempaa toimistokahvia


Työskentelemme kokoajan kohti eettisempää ja kestävämpää kahvikulttuuria Suomessa. Julkaisemme aina raakakahviemme hinnat nettisivuillamme ja kommunikoimme läpinäkyvästi vastuullisuudesta. Tarjoamme pääkaupunkiseudulla mahdollisuuden ostaa kahvia Kaffan kahvitynnyreissä, joiden hiilijalanjälki on kymmenen kertaa pienempi kuin kierrätettävien kahvipussien. Lue lisää Kaffan vastuullisuudesta täältä niin näet ovatko vastuullisuusarvomme linjassa omienne kanssa!

 

Varaa itsellesi ja tiimillesi ilmainen kahvinmaistelutilaisuus

Palveluumme kuuluu niin kutsuttu "cupping" eli maistelutilaisuus, jossa valitsemme yhdessä kanssanne juuri teille sopivan kahvin. Onko paahtimo vielä harkinnassa? Ei hätää, maistelun voit varata ilman ostopakkoa. Olemme melko varmoja, että pidät siitä mitä maistat, mutta jos niin ei ole, olet vapaa lähtemään ilman ostosta. 
Voit tuoda paahtimolle maistelutilaisuuteen mukaasi neljä henkilöä. Maistelutilaisuus voidaan tulla myös pitämään toimipisteeseenne, jolloin siihen pääsee osallistumaan vieläkin isompi tiimi.

 

Ota yhteyttä

Petri Virta 
petri.virta@kaffaroastery.fi
+358415316186


Tai lomakkeella