Maistuvampaa kahvia toimistoille

Drinking coffee

Hyvä kahvi on entistä tärkeämpi osa työpaikan arkea. Toimistokahviin kannattaa panostaa, sillä kahvi tuo ihmiset yhteen ja lisää työhyvinvointia. Huhujen mukaan hyvän kahvin avulla on saatu houkuteltua myös etätyöläisiä takaisin työpaikalle.

Toimitamme parhaat kahvit kaikenkokoisille yrityksille kerta- tai kestotilauksena. Kaffa Coffice -asiakkaana nautitte aina tuoretta, maukasta ja vastuullisesti tuotettua kahvia!

 

Juomavalikoima, valitsemanne kahvit, laitteet ja miljöö, tuki ja turva, tapahtumat, Kaffa kotitoimistolle

Kaffa Coffice - kokonaisvaltainen kahviratkaisu yritykselle

 
Juomavalikoima ja valitsemanne kahvit

Kiinnostaisiko kahvilatasoiset espressopohjaiset maitokahvijuomat vai maistuvat suodatinkahvit? Jokaiselle työpaikalle on mahdollista toimittaa molempia. Myös teet saat meidän kauttamme.

Maistellaan yhdessä kahvivalikoimamme läpi ja valitaan juuri teille sopiva kahvi. Maistelu voidaan toteuttaa uudestaan tasaisin väliajoin ja vaihtaa kahvia sesongin mukaan.


Kahvikoneet toimistolle

Etsitkö uutta kahvilaitetta, kahvimyllyä, pienelle toimistolle sopivaa kahvinkeitintä tai laadukasta kahvia yritykselle? Meiltä saat kaikki samasta paikasta.


Kahvilamainen miljöö

Haluaisitko toimistollenne Kaffamaisen kahvilamiljöön? Voimme toteuttaa Cofficen brändättynä tai kevyemmin sopivimmilla laiteratkaisuilla. Autamme sinua suunnittelemaan kahvilamaisen ratkaisun, joka sopii niin rentoutumiseen kuin työskentelyyn! Kahvi pysyy kuitenkin aina pääosassa.

 

Tuki, turva ja tapahtumat

Palveluumme kuuluu laaduntarkkailu. Lisäksi kahvilaitteiden huoltopalvelut hoituvat mutkattomasti yhteistyökumppaneidemme kautta.

Teemme mielellämme kahvikoulutuksia tai muita kahviin liittyviä tapahtumia tiloissanne. Kerro vaan niin me hoidetaan!

 

Kaffa kotitoimistolle 

Kaffa Kotiin -palvelun avulla toimitamme toimistokahvit myös postiluukusta kotiin asti niille, jotka eivät pääse nauttimaan Cofficesta fyysisesti!

 

Maistellaan yrityksellesi sopivin kahvi yhdessä

Mikäli vielä mietityttää, tarjoamme niin kutsutun "cuppingin" eli maistelutilaisuden täysin veloituksetta! Näin voitte yhdessä työporukallanne valita teille täydellisen toimistokahvin.
Ei hätää, maistelun voit varata ilman ostopakkoa!
 
coffee barrels

Vastuullisempaa toimistokahvia

Työskentelemme kokoajan kohti eettisempää ja kestävämpää kahvikulttuuria Suomessa. Julkaisemme aina raakakahviemme hinnat nettisivuillamme ja kommunikoimme läpinäkyvästi vastuullisuudesta. PK-seudulla tarjoamme mahdollisuuden ostaa kahvia Kaffan uudelleenkäytettävissä kahvitynnyreissä, joiden hiilijalanjälki on kymmenen kertaa pienempi kuin kierrätettävien kahvipussien.

Lue lisää Kaffan vastuullisuudesta täältä niin näet ovatko vastuullisuusarvomme linjassa omienne kanssa!

 

Ota yhteyttä

Uudet asiakkuudet:

Kari Rinne
kari.rinne@kaffaroastery.fi
+358 50 462 6128

Petri Virta
petri.virta@kaffaroastery.fi
+358 41 531 6186
 
Olemassa olevat asiakkuudet:
 
Info / Tilaukset
info@kaffaroastery.fi
050 306 5499
Koulutukset / Kahvipulmat
kaisa.kokkonen@kaffaroastery.fi
+358 50 599 5808

Tai lomakkeella

{formbuilder:MTAxNDAx}