Kahvi positiivisena voimavarana Unityllä - Esittelyssä Kaffan asiakkaat

Kahvi positiivisena voimavarana Unityllä - Esittelyssä Kaffan asiakkaat

Kahvi voi olla työyhteisön yhteen tuova kokemus

Unity Technologiesin 230 henkilön toimistotila sijaitsee Helsingin keskustassa Citycenterissä. Kaffan toteuttama Coffice toimistokahvikonsepti löytyy Unityn toimiston sydämestä. Toimivassa toimistokahvilassa, eli Cofficessa, on kohdillaan monta erilaista elementtiä. Laitteet, miljöö ja itse kahvi toimivat saumattomassa yhteistyössä, ja lopputuloksena saavutetaan paikka, missä työyhteisö kehittyy ja voi hyvin.

Coffice
Unity Technologiesille erityisen tärkeää Coffice toimistokahvilassa on sen ihmisiä yhteen tuova vaikutus. Peliteknologia-alalla työajat voivat olla haastavia ja projektit imevät sisäänsä helposti tunneiksi tai koko päiväksi. Coffice on se paikka minne tekee mieli jaloitella työpäivän aikana ja missä hiljainen tieto liikkuu ihmisten välillä. 

Korkean staminan työympäristössä työyhteisön sisäinen kulttuuri ja sen tärkeys korostuu. Laadukas kahvi voi olla enemmänkin kuin “polttoainetta”. Täällä siitä on todella tehty positiivinen voimavara koko toimistolle.

“Me haluttiin tehdä tästä aika kotoisa, luoda mukava fiilis. Ennen koronaa porukkaa saattoi tulla toimistolle jopa viikonloppuna tai vapaapäivänä ihan vain kahville ja tapaamaan muita. Tämä meidän kahvibaari on ollut todellinen toimiston kokoontumispaikka “, kertoo Justina Rautio, Workplace Experience Manager Unityn Helsingin ja Tukholman toimistoille. Tämä jos jokin on merkki erittäin onnistuneesta Coffice toimistokahvilasta!Työhyvinvointi on pieniä mutta merkityksellisiä tekoja


Mitä kaikkea muuta Unityllä tehdään työhyvinvoinnin edistämiseksi? Työhyvinvointia edistetään muun muassa työntekijöiden välipaloilla, virvokkeilla ja sisustuksella, joka henkii enemmän mukavaa kahvilaa kuin kalseaa toimistoa. Toimisto on kengätön sekä kasuaali ja ilmapiiri rento ja välitön.

Pienistä kokemuksista läpi työpäivän syntyy positiivinen työilmapiiri ja tiivis yhteisö. Kun työhyvinvointia pohditaan, tulee usein ensimmäisenä mieleen suuret henksupäivät ja työntekijöiden lisäpalvelut. Usein kuitenkin jo olemassa olevia elementtejä tutkaillessa voi löytyä monta asiaa, mitä parantamalla työhyvinvointi ja motivaatio jo kohenee.


Espressokone


Coffice palvelee kaikkien työntekijöiden tarpeita


Kahvipuoli Unityn Cofficessa palvelee niin perinteisen kahvin juojaa kuin kahvifanaatikkoakin. Henkilöstön kanssa on valittu mieluisat uuttomenetelmät ja kahviautomaatit. Valikoimassa on Jura täysautomaattiset kahvikoneet, Rancilio espressokoneet sekä espressomyllyt ja Moccamaster termoskeittimet suodatinkahville. Eikä siinä todellakaan kaikki. Manuaalisten uuttomenetelmien ystävät nauttivat Chemexeistä ja Aeropresseistä. Helteistä kesää helpottamaan täältä löytyy myös cold brew -uuttovälineet.


Yhdessä tiimin kanssa on valittu myös sopivat kahvit Kaffan valikoimasta. Cofficen keskiössä on aina loistava raaka-aine, tuore kahvi. Tänne se toimitetaan päästöttömissä uusiokäytettävissä Kaffa tynnyreissä ja tietysti A2B:n biokaasuautoilla. Kofeiiniton kahvi palvelee myöhään illalla asti työskenteleviä tai kofeiinia vältteleviä ja teevalikoima on niin ikään maisteltu yhdessä ja valittu tarkasti juuri Unityläisten makuun!

Vaikka Unityn Coffice on ollut valitettavan tyhjillään nyt etätyö-suositusten aikana, varmaa on se, että työntekijät palaavat tähän sosiaaliseen keskukseen heti rajoitusten sen salliessa. Silloin Cofficesta voi löytää kymmeniä ihmisiä samaan aikaan vaihtamassa kuulumisiaan. Tänne tullaan ennen kaikkea kohtaamaan muita ihmisiä hyvän kahvin äärellä.

Täyden palvelun toimistokahvilakonsepti


Kaffan puolesta on koulutettu kaikki laitteiden kanssa työskentelevät sinuiksi puhdistuksen ja laitteiden käytön sekä ominaisuuksien suhteen. Tasaisin väliajoin käymme tarkistamassa, että kaikki on varmasti kunnossa ja yhteistyökumppaneidemme kautta hoidamme huollot tarpeen mukaan. Cofficen, eli toimistokahvilan pystytys on Kaffan kanssa avaimet käteen -palvelu, ja olemme ylpeitä siitä, että työskentelemme monien erilaisten yritysten kanssa ja löydämme jokaisen tarpeeseen oikeat kahviratkaisut.

Unity on esimerkillisesti ottanut huomioon työntekijöidensä tarpeet jokaisena päivän hetkenä luodakseen loistavan työympäristökokemuksen. “On ollut ilo huomata kuinka arvomaailmamme ja kiinnostuksemme kahvia kohtaan on kohdannut saumattomasti Unityn kanssa. Olen jutellut useat mielenkiintoiset keskustelut heidän kanssaan niin kahvista kuin myös kaikesta muusta. Unityn Coffice on paikka, jossa haluaisin itsekin tehdä työtä ja pitää aina välillä pienen mukavan kahvitauon”, kertoo Kaffan Office Coffee Expert Sami Ristaho. Henkilökohtainen palvelu ja yhteen hiileen puhaltaminen asiakkaan kanssa on meille ensiluokkaisen tärkeää, sillä Coffice ei ole pelkästään asiakkaan ilo vaan myös meille tärkeä paikka tuoda kahvimme uusien juojien huulille. Myös sen takia otamme täydellisen toimistokahvin erittäin tosissamme.


Innostuitko sinäkin Coffice-konseptista?


Toimistokahvilakonsepti palvelee kaiken kokoisia toimistoja ja sen sisältö räätälöidään yhdessä juuri teille sopivaksi. Lue lisää täältä  ja laita meille viestiä, niin suunnitellaan teillekin ihan oma Coffice! 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.