Koulutukset

Kaffan kahvikoulutukset ovat sinulle, joka haluat ymmärtää paremmin mistä kahvisi tulee, miten se käsitellään ja mitkä kaikki asiat vaikuttavat sen makuun. Koulutukset ovat loistava tapa aloittaa kahviharrastus tai syventää omaa osaamista. Kaffan koulutukset on suunnattu ihan kaikille kahvista kiinnostuneille, eikä aiempaa kokemusta kahvista tarvita. Voit tulla yksin tai ystävien kanssa. Valitse valikoimasta kotibaristan kurssi, manuaaliset suodatinmenetelmät, latte art -kurssi tai kahvinmaistelu. Klikkaamalla koulutusta alla olevasta listasta saat lisätietoa sen sisällöstä ja kestosta!Mikäli olet kiinnostunut oppimaan jotain, mitä et näistä kursseista löydä, ole rohkeasti yhteydessä osoitteeseen koulutus@kaffaroastery.fi niin räätälöidään sinulle sopiva kurssi yhdessä.

Koulutamme myös ammattilaisia ja kahvikoulutukset kuuluvat sopimukseen kaikille asiakkaillemme. Olethan yhteydessä Kaffan yhteyshenkilöösi, mikäli haluat varata sopimukseen kuuluvan koulutuksesi.

Voit myös ostaa koulutuksen suoraan lahjaksi, tai ostaa vastaanottajalle lahjakortin, jolloin hän voi lunastaa koulutuksen itse.

 

Kotibaristan alkeet


Kesto: 3h

Osallistujamäärä: 5 hlö

Hinta: 80€/hlö 

Löytyykö kotoa tai toimistoltasi espressokone, jonka saloihin haluat sukeltaa syvemmälle? Haluatko tehdä vaikutuksen ystäviisi täydellisellä lattella tai espresso macchiatolla? Kotibaristan alkeet on kattava peruskurssi, jonka aikana perehdytämme sinut espressopohjaisten kahvijuomien saloihin. Pääset tutustumaan espressoon ja sen valmistamisessa käytettäviin kahveihin, koneisiin sekä muihin tarvikkeisiin. Pääset kokeilemaan espresson uuttamista, maidon vaahdotusta ja latte artin tekoa kouluttajamme avustuksella. Kurssimme tarjoaa sinulle vankan perustan espressojuomien valmistukseen kotioloissa.

Varaa koulutuksesi

 

Manuaaliset suodatusmenetelmät


Kesto: 2h
Osallistujamäärä: 5 hlö

Hinta: 60€/hlö 

Tällä kurssilla sukelletaan suodatinkahvin maailmaan! Vertailun alla manuaaliset suodattimet aeropress, v60, chemex sekä sifoni. Esittelemme laitteet sekä kerromme niille sopivista kahveista ja saat yleisiä vinkkejä kahvin valmistamiseen. Kurssilla käymme läpi oikeanlaiset tekniikat kunkin laitteen käyttöön ja pääset maistamaan miten valmistustapa vaikuttaa lopullisen kahvin makuun.

Varaa koulutuksesi

 

Latte art

Kesto: 2h
Osallistujamäärä: 5 hlö
Hinta: 65€/hlö 

Sujuuko espresson uutto ja maidon vaahdotus jo niin hyvin, että olet valmis ottamaan seuraavan askeleen kahvimatkallasi? Oletko aina ihaillut kahviloissa kahvin pinnalla olevia sydämiä tai lehtiä, ja halunnut oppia tekemään saman?

Latte Art -kurssillamme keskitytään puhtaasti espresson pinnalle kaadettaviin maitokuviohin eli latte artiin. Pääset kertaamaan kuinka tehdä maidosta täydellistä mikrovaahtoa sekä kuulet hyödyllisiä ohjeita ja vinkkejä latte artin tekoon liittyen. Saat kuviokohtaiset ohjeistukset yhteensä kolmeen eri latte art -kuvioon; sydän, tulppaani ja rosetta. Tällä kurssilla ei espresson valmistumisesta tarvitse huolehtia - voit rauhassa keskittyä maidon vaahdotukseen ja latte artin oikeanlaiseen tekniikkaan. Kurssia suositellaan jo baristan alkeet osaaville.

Varaa koulutuksesi


Kahvitasting

Kesto: n.1,5h
Osallistujamäärä: 6 hlö
Hinta: 50€ , sis. 250g kahvia mukaan

Kahvitasting on loistava tapa viettää pienen tiimin virkistyspäivää, polttareita tai aikaa ystävien kesken. Perehdytämme sinut cupping-menetelmään, eli oikeaoppiseen tapaan maistaa kahvia. Käymme myös läpi kahvin matkan aina pavusta kuppiin ja eri tuotantovaiheiden kuten alkuperän, viljelyn, prosessoinnin ja paahdon vaikutuksesta kahvin makuun. Teorian ohessa maistellaan kahdeksaa eri kahvia rinnakkain ja keskustellaan kahvien aromeista yhdessä ammattilaisen opastuksella. Kurssin hintaan sisältyy pussi suosikkikahviasi kotiin vietäväksi.

Varaa koulutuksesi