Meistä


Parhaat ideat alkavat kupillisella kahvia.

Vuonna 2007 Svante ja hänen ystävänsä, porukka todellisia kahvifanaatikkoja, saivat tajuntaa laajentavan ajatuksen. Me Suomessa juomme jo maailman eniten kahvia. Voisimmeko juoda myös maailman parasta kahvia? Me uskomme, että vastaus tähän on kyllä ja missiomme on todistaa se. 
Kysymyksestä unelmaan ja missioon muuttaa suomalaista kahvikulttuuria yksi kuppi kerrallaan. Ensimmäiseksi paahtimeksi hankittiin popcorn-kone. Ummikot tekivät villejä kokeiluja, joihin kokeneemmat eivät lähtisi. Hutejakin sattui ja kahvia kärysi. Kerran jopa koko paahtimo syttyi tuleen.
Tehdäksemme maailman parasta kahvia, meidän on esitettävä kysymyksiä siitä, mitä hyvä meille merkitsee. Me katsomme pavun taakse. Me matkustamme ympäri maailman, tapaamme viljelijöitä ja inspiroidumme heidän intohimostaan ja kunnioituksesta luontoa kohtaan. Me tuomme heidän parhaat papunsa Suomeen, ja paahdamme Punavuoressa kahvia, joka järisyttää tajuntaamme.
Kaffan tiimi koostuu kansainvälisestä, innokkaasta ja asiantuntevasta joukosta, jossa jokaisella on omanlaisensa palo kahvia ja kahvikulttuuria kohtaan. Yhdessä työskentelemme kohti visiotamme, jossa jokaisen suomalaisen käden ulottuvilla on oikeasti hyvää kahvia.

Tule moikkaamaan meitä paahtimossamme ja kahvibaarissamme, joka on operoinut Helsingin Punavuoressa jo vuodesta 2009! 
Parhaat ideat alkavat kupillisella kahvia. Meidän kohdallamme ne myös päätyvät kupilliseen kahvia. 

Svante Hampf

Svante Hampf, perustaja ja toimitusjohtaja, Kaffa Roastery

Mitä kaikkea hyvän kahvin valmistamiseen kuuluu?