Meistä

Kahvin on tehtävä vaikutus!

Kaffa Roastery on paahtanut suomalaisille tuoretta ja maukasta kahvia jo vuodesta 2007. Kaikki lähti siitä, että Svante ja hänen ystävänsä saivat tajunnan räjäyttävän ajatuksen. Me Suomessa juomme kahvia eniten maailmassa. Voisimmeko juoda myös maailman parasta kahvia? Me uskomme, että vastaus tähän on kyllä ja tehtävämme on todistaa se. Ensimmäiseksi paahtimeksi hankittiin popcorn-kone. Ystävykset tekivät villejä kokeiluja, joihin kokeneemmatkaan kahviasiantutijat eivät lähtisi. Hutejakin sattui ja kahvia kärysi. Kerran jopa koko paahtimo syttyi tuleen.

Maailman paras kahvi on monen tekijän summa. Kaffa Roasteryn kahvit paahdetaan käsityönä ja pakataan Helsingin Merikorttelissa. Asiakas saa kahvimme aina tuoreena –vastapaahdettuna. Ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee työtään intohimoisesti ja suurella sydämellä. Jotta kahvin laatu ja eettisyys voidaan taata, ostamme kahvipavut mahdollisimman suoraan kahvitiloilta, turhia välikäsiä vältellen. Takaamme kahvin laadun ja kahvituotteidemme kehityksen testaamalla ja kokeilemalla erilaisia ideoita jatkuvasti.

Arvojemme keskiössä on hauskuus. Eihän kahvin keittäminen ole mitään avaruusgeometriaa. Kaffalla yritämme myös ihmisinä olla hauskoja, vaihtelevalla menestyksellä. 

Tavoitteemme on edelleen muuttaa suomalaista kahvikulttuuria yksi kuppi kerrallaan kohti maailman parasta kahvia.

Tule moikkaamaan meitä kahvibaariimme ja paahtimollemme, joka on toiminut Helsingin Punavuoressa jo vuodesta 2009!

Lue lisää vastuullisuudestamme täältä.


Kaffa on kahvia, joka jää mieleen.

Svante Hampf, perustaja ja toimitusjohtaja, Kaffa Roastery

Kahvin matka tilalta kuppiin.
Miten se oikein tapahtuu?
Katso alta!