Aamupalalla Kampin Picnicissä - Esittelyssä Kaffan asiakkaat

Aamupalalla Kampin Picnicissä - Esittelyssä Kaffan asiakkaat

Picnicin maukkaat aamupalat ja lounaat valmistetaan laadukkaista raaka-aineista ja olemmekin hyvin ylpeitä siitä, että saamme paahtaa vastuulliset kahvit niiden kaveriksi. Kuulimme, että Picniceissä käydään yhä useammin aamiaisella, joten kävimme testaamassa Kampin kauppakeskuksen Picnicissä, miltä aamupala siellä maistuukaan!
Kampin Picnic on keskeisellä paikalla lähellä bussiterminaalia ja monet pysähtyvätkin siihen syömään tai kahville bussilta tullessaan. Koko Picnic-ketjun suosituimman ravintolan sisustus on vastikään uusittu raikkaaksi ja värikkääksi.

Picnic erottuu muista kotimaisilla herkuilla ja huippuhyvällä palvelulla

Intohimo hyvään ruokaan ja laadukkaisiin raaka-aineisiin näkyy Picnicin ruokalistalla. Herkulliset tuotteet valmistetaan itse. Lounaan valmistelu alkaakin aamulla samaan aikaan, kun ensimmäiset asiakkaat astuvat ovesta sisään.
Marjasmoothie surautetaan kotimaisista marjoista, lounaalla rouskuvat salaatit tulevat Turun suunnalta ja kahvipavut on paahdettu Punavuoressa Kaffan toimesta.
Markkinointipäällikkö Elina Halinen Picniciltä kertoo, että laadukkaiden tuotteiden lisäksi Picnic on ylpeä henkilökunnastaan ja tarjoamastaan palvelusta:
“Olemme kuulleet monilta asiakkailta, että meillä on välitöntä, mutkatonta palvelua ja asiakkaat kohdataan yksilöinä. Haluamme varmistaa, että työntekijät viihtyvät ja sitä kautta palvelu on hyvää. Toinen asia on tietysti kotimaiset tuoreet raaka-aineet ja tuotteiden laatu, esimerkkinä Kaffan kahvit. Meidän salaatit tulevat Turusta Deliverde -nimiseltä perheyritykseltä ja kotimaisia perunoita nostetaan syksyisin maasta.”
Töihin menijät nappaavat usein Picnicistä aamukahvin ja croissantin mukaan. Monet ottavat samalla myös salaatin tai täytetyn patongin mukaan jo valmiiksi lounasta varten. Toiset sen sijaan haluavat aamuisin tuorepuuroa tai smoothieta. Aamiaiseen voi valita kahvin lisäksi setistä riippuen joko yhden tai kaksi aamiaistuotetta, esimerkiksi täytetyn sämpylän ja sesongin mukaan vaihtuvan tuorepuuron tai jogurtin.
Picnicin ikonista uuniperunaa ei saa vielä aamuaikaan, sillä potut vaativat kypsymistä. Herkullisia uuniperuna-annoksia voi tilata kello 10 jälkeen.

Picnicin asiakkaat rakastavat hyvältä maistuvaa kahvia

Picnicin asiakkaita kiinnostaa, kuinka kauan kahvi on ollut termarissa ja mikä on sen paahtoaste. Alkuperästä tai vastuullisuudesta harvemmin esitetään tarkkoja kysymyksiä, mutta kahvin tarinaa kuunnellaan hyvin mielellään silloin kun asiakaspalvelija kertoo siitä ihan kysymättä. Kahvia kuluu Picniceissä paljon siksi, että se on hyvää.
“Asiakkaamme tykkäävät juoda tuttuja kahveja, kuten cappucciona, lattea, espressoa ja suodatinkahvia. He arvostavat hyvää laatua ja haluavat, että kahvi maistuu hyvältä. Tuoreutta asiakkaamme arvostavat tietysti myös. On myös niitä, joille kausimaut menevät kuin kuumille kiville.”
Picnic seuraa säännöllisesti asiakastyytyväisyyttä kyselyllä, jossa kysytään myös kahvin mausta. Brändiin sitoutuneet asiakkaat antavat palautetta hyvin mielellään ja haluavat vaikuttaa asioihin. Kahvin suhteen palaute on ollut erinomaista.
“Ihan yhtä lailla kun mietimme mitä täytteitä patongissa on, mietimme miltä kahvi maistuu. Teemme aktiivista työtä siinä, että etsimme tuotteisiimme maut, jotka sopivat mahdollisimman monelle.”

Maukas valikoima ilahduttaa asiakkaita aamusta iltaan

Menestyksen taustalla on monia pitkäjänteisesti ja laadukkaasti tehtyjä asioita. Kaiken ytimessä on se, että asiakkaille tarjotaan helppo valinta päivän jokaiseen hetkeen:
“Jos sinä haluat kahvin ja minä taas salaatin, me voidaan molemmat tulla tänne. Ei tarvitse valita kahvilaa tai ravintolaa - Picnicissä on se kaikki!”
Aloita siis aamusi herkullisesti Picnicissä. Tällä hetkellä kahvin saa Picnicistä ennen kello kymmentä tarjoushintaan 1,50€! Suosittelemme nappaamaan kahvin kaveriksi lohiruisleivän.
Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.