Refund policy

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Elintarvikkeilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta (ks. kuluttajansuojalain 6 luvun 16 §).

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • Nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, sekä puhelinnumerosi
  • Tilinumerosi
  • Kopio Kaffa Roastery Oy:n tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:
Kaffa Roastery Oy
Pursimiehenkatu 29A
FI-00150 Helsinki

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Palautus- ja vaihtotapauksissa hyvitämme vain palautetun tai vaihdetun tuotteen hinnan. Asiakas vastaa itse tilaukseen ja palautukseen liittyvistä toimituskustannuksista.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@kaffaroastery.fi.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetusyritykselle.