Blehat silmille, kesäkahvi on täällä!

Blehat silmille, kesäkahvi on täällä!

Tämän kesäsesongin aurinkoisin kahvi on luomua ja sisältää papuja 100% Perusta. Papujen alkuperä Ande Peruanos on kahvintuottajien yhteisö, joka kasvaa ja kukoistaa!

Vuonna 2020 perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys Ande Peruanos tuo yhteen Jaén, San Ignacio, and Utcubamba -nimisten alueiden kahvinviljelijäperheet. Yhdistys ei ainoastaan tarjoa jäsenilleen maatalouteen liittyviä palveluja, vaan myös mahdollisuuden parantaa taloudellista tilannettaan ja elämänlaatuaan samalla kun edistävät kahvinviljelynsä ja ympäristön kestävyyttä.

Viime vuosina yhdistys on kasvanut reilusti ja vuoteen 2022 mennessä heitä oli mukana jo 232 viljelijää. Tuottajat viljelevät kahvia eri korkeuksilla, mikä antaa kahvipavuille monipuolisen ja laadukkaan maun. Yhdistyksen toiminta perustuu vastuullisuuteen ja rehellisyyteen, mikä näkyy sekä tuotteessa että yhteisössä. Jokaisessa työvaiheessa kunnioitetaan työntekijöiden oikeuksia ja taataan oikeudenmukainen palkka.

Tulevaisuudelta Ande Peruanos -yhdistys odottaa yhä suurempaa jäsenmäärää ja entistäkin laajempaa vaikutusta kahvimaailmassa! 

Kesäkahvi on täydellinen juoma yöttömiin öihin ja aurinkoisiin aamuihin!

Keskipaahtoinen kahvi toimii loistavasti niin kylmänä kuin kuumana. Kaffan Kesäkahvi on kuin kesäinen jäätelöannos: pehmeän paahteinen ja makean kermainen. Lisäksi sen maussa on runsaasti mehevää marjaisuutta.

Kesäkahvi on luomua, joten kahvi on nimensä mukaisesti täysin luonnonmukaisesti viljeltyä ja käsiteltyä. Kohtelemme luomuraakakahviamme kuin VIP-vierasta:

  • Raakakahvi toimitetaan meille erillään muusta raakakahvista ja varastoidaan sille varatussa omassa hyllyssä.
  • Puhdistamme paahtimen putipuhtaaksi aina ennen Kesäkahvin paahtoa ja käytettävät puhdistusaineet ovat tietysti luonnonmukaisia ja biohajoavia.
  • Kahvin raaka-aine saattaa vaihdella sesongin mukaan, mutta on aina luomua. Tänä sesonkina kahvipavut tulevat Perusta. Pussiin hypätessään luomupavut saavat loistaa täysin omana itsenään - emme sekoita mukaan muita papuja.
  • Luomukahvimme on jäljitettävissä kaikissa tuotanto-, valmistus- ja jakeluvaiheissa. Näin asiakkaamme voi aina olla varma, että tuote on valmistettu vaatimusten mukaan.

Tilaa Kesäkahvi tästä ja toivota kesän helteet, kylmät kesäjuomat, jäätelöstä tahmaiset kädet, hiekkaiset varvassandaalit ja lokin yllärit tervetulleiksi!

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.