Helppo kahvikuorrute joulupipareille
Share
Tässä tulee piparit pienellä kahvitwistillä! Tuunaa tämän vuoden piparierä kuorrutteella, jossa maistuu upea Joulukahvi. Samalla menee hyötykäyttöön ylijäänyt, jäähtynyt kahvi.
Helppo ja herkullinen resepti yhdistää kahvin aromin ja sokerikuorrutteen makeuden täydelliseksi viimeistelyksi joulupipareille, piparkakkutalolle tai muihin joulun leivonnaisiin. Vaalean beigen värinen kuorrute antaa vielä lisää mahdollisuuksia koristeluun. Lue alta, miten valmistat täydellisen kahvinmakuisen sokerikuorrutteen!
Tarvitset:
- pipareita
- 2dl tomusokeria
- 1 rkl jäähtynyttä kahvia (suositus: Joulukahvi)
1.
Sekoita tomusokeri ja kahvi. Säätele paksuutta lisäämällä joko sokeria tai kahvia.
2.
Siirrä kuorrute pursotin- tai minigrip-pussiin, leikkaa kulmaan pieni suuaukko ja ala koristella!