Kesäkahvilla Seurasaaren Kruunussa - Esittelyssä Kaffan asiakkaat

Kesäkahvilla Seurasaaren Kruunussa - Esittelyssä Kaffan asiakkaat

Moni kahvila ja ravintola elää kesäsesongista. Lämpimien kelien myötä ihmiset liikkuvat kauemmas kotoa ja poikkeavat pidemmälle työmatkallaan hyvän kahvin tai ruoan perässä. Kun säät sallivat, moni viettää terasseilla tuntikausia. Hyvä juomatuote on silloin avainasemassa, asiantuntevan palvelun ja kauniin sijainnin lisäksi.

 

Länsi-Helsingissä sijaitseva Seurasaari on monelle pääkaupunkiseutulaiselle ja Helsingissä vierailevalle tuttu kesäkohde. Saari on tunnettu ulkoilmamuseostaan, jonka nähtävyydet viihdyttävät turisteja, paikallisia, lapsia ja aikuisia. Seurasaaressa voi helposti viettää koko kesäpäivän. Kun raikas ulkoilma ja kesäinen aurinko herättelevät nälkää ja janoa sopivasti, moni vierailija poikkeaa ravintola Seurasaaren Kruunuun.

Saaren keskellä sijaitseva idyllinen ravintola on palvellut asiakkaita tällä paikalla jo vuodesta 1890 asti. Toisin kuin muut Seurasaaren rakennukset, ravintolarakennus on rakennettu tänne jo syntyessään, ja se olikin saaren ensimmäinen rakennus! Tarjonta on kuitenkin onneksi kehittynyt matkan varrella. Nykyisen nimensä Seurasaaren Kruunu sai vuonna 2019 kun sen otti haltuunsa ravintoloitsijana KF Restaurants Oy.

Kesäsesongin aikana, kesäkuusta noin syyskuun puoleenväliin asti, Seurasaaren Kruunu on avoinna joka päivä klo 10 eteenpäin aina iltaan asti ja tarjoilee kahvijuomia ja leivonnaisia, lounasta ja a la cartea sekä laadukkaita viinejä, pienpanimo-oluita ja cocktaileja. Kahvi on tärkeä osa Seurasaaren Kruunun myyntiä, ja tänä kesänä tarjolla on Espresso Infernoa sekä Kaffan Kesäkahvia.

Etenkin suodatinkahvia menee ravintolapäällikkö Liisi Ojan mukaan paljon, mutta Seurasaaren Kruunussa on tarjolla myös monenlaisia erikoisempia kahvijuomia. Viime kesänä cocktail-listalta löytynyt Espresso Martini oli erityisen suosittu. Jääkahvi Seurasaaren Kruunussa valmistetaan ravistamalla, ja mukaan saa halutessaan valita mieleisensä makusiirapin. Ojan oma tausta on baristan hommissa, joten Seurasaaren Kruunussa ollaan tarkkoja kahvin laadusta ja tehdään vaivatta pehmeät maitovaahdot ja klassiset kahvijuomat. Kahvin kaveriksi löytyy tietysti monenlaisia leivonnaisia ja laadukasta jäätelöä.

Kun jokainen yksityiskohta on mietitty, aina miljööstä ja sisustuksesta ruokaan ja juomaan, on helppo nähdä miksi moni ulkoilija haluaa pysähtyä Seurasaaren Kruunun terassille kahville. Me Kaffalla olemme ylpeitä siitä että Seurasaaren Kruunussa on tarjoiltu Kaffan kahveja alusta asti, ja Kaffalaisia voi hyvinkin bongata tällä kesäterassilla Kesäkahvista keitetty jääkahvi tai Espresso Martini kädessä!

Kaffan Kesäkahvi toimii sekä espressossa että suodatinkeittimellä keitettynä. Se on paahdettu keskitummaksi, ja makuaromeista voi löytää paahtoleipää, hasselpähkinää, suklaata, kirsikkaa ja vaniljakastiketta. Kahvissa on paksu ja mehevä suutuntuma, pitkä paahteinen jälkimaku.
Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.