Vuoden 2023 parhaat joululahjat työntekijöille - Nappaa 3 lahjaideaa!

Vuoden 2023 parhaat joululahjat työntekijöille - Nappaa 3 lahjaideaa!

Joulu on tunnetusti aikaa, jolloin haluamme tuoda iloa ja lämpöä ympärillemme - myös työpaikalla. Monet etsivätkin nyt kuumeisesti lahjaideoita työntekijöille. Kahvi ja suklaaherkut ovat klassisia joulunajan nautintoja, joten toivotut työntekijälahjat sisältävät tietysti niitä.

Toivotuimmat joululahjaideat työntekijöille eivät ole vain hetkellisiä lahjoja, vaan niistä tulee pitkäkestoisia muistoja työntekijöillesi. Nappaa tästä parhaat joululahjat työntekijöille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille - tai ihan kenelle vain!

Kaffan joulupaketti tulee varmasti käytettyä

Kun etsit ideoita työntekijälahjoihin, törmäät varmasti moniin turhiin härpäkkeisiin. Kahvi on siitä loistava lahja, että se sopii lähes kaikille eikä maistuva kahvi jää nurkkiin pyörimään.

Joulupakettimme sisältää 2 superhyvää kahvia, suositun Black Persimmon -teen Théhuoneelta ja ihanan jouluisen, suklaisen herkkupalan Chjokolta. Kahveista yksi on tummapaahtoisista kahveistamme suosituin, raakakaakaolta maistuva Herra Korppi. Joulukahvi tuo pakettiin vaahterasiirapin, ruskean sokerin ja jouluisen mandariinin makua.

Tutustu joulupakettiin tästä! Yritystilaukset otamme vastaan: info@kaffaroastery.fi

Chemex tuo hauskuutta etäpäivien kahvitaukoihin

Etsitkö täydellistä työntekijälahjaa kahvifriikille? Chemex on loistava valinta, sen tyylikäs ja meditatiivinen kahvinvalmistustapa tekee jokaisesta kahvitteluhetkestä nautinnollisen. Lisäksi Chemexin ainutlaatuinen design sopii kenen tahansa keittiöön. Tilaa se tästä ja sujauta lahjakassiin!

Kaffa Kotiin -tilaus sopii kaikille kahvin ystäville

Henkilöstölahjat voivat jatkua pitkään joulun ylikin! Työyhteisösi suurimmille kahvifaneille loistava lahja on Kaffa Kotiin -kestotilaus, jolla työntekijäsi saavat parhaimmat pientilakahvit ja eksklusiivisimmat uutuudet tilauksesta paahdettuina ja suoraan postiluukkuun toimitettuna kahden tai neljän viikon välein. Paketissa tulee myös kirje, jossa paahtajat kertovat valitsemistaan kahveista ja antavat ajankohtaisia kahvivinkkejä!

Voit ostaa tilauksen lahjaksi niin, että laitat toimitusosoitteeksi työntekijäsi osoitteen. Voit myös päättää, kuinka pitkälle kevääseen haluat tilauksen jatkuvan. Katso lisää täältä.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.