Uutuuskahvimme AINA ja AINA TUMMA ovat täällä!

Uutuuskahvimme AINA ja AINA TUMMA ovat täällä!

Suomen paahtimomaailmaan saapui juuri raikas tuulahdus, kun Kaffa Roastery, vuoden 2023 paahtimo, toi markkinoille odotetut uutuuskahvinsa. AINOANA suomalaisena pienpaahtimona saimme markkinoille laadukkaan kahvin, joka on hinnaltaan lähes puolet edullisempi kuin pienpaahtimoiden kahvit keskimäärin.

AINA kahvit ovat laadukkaita ja helposti lähestyttäviä. Tarkoin valikoitujen kahvilaatujen ansiosta kahveissa yhdistyvät pehmeä pähkinäinen jälkimaku sekä suklainen suutuntuma, tarjoten ainutlaatuisen herkullisen kahvinautinnon.

Eikä siinä vielä kaikki - AINA kahvit on suunniteltu sopimaan kaikille, kitkeryyttä tai happamuutta tarvitse pelätä. Ne ovat tyylikkään tasapainoisia, jotta jokainen kahvinystävä voi nauttia niistä täysin siemauksin. AINA kahveja on saatavilla niin keski- kuin tummapaahtoisena.

AINA kahvit

Miksi AINA?

  • Koko kansan kahvi: AINA kahvit on suunniteltu kaikille kahvinystäville, jotka arvostavat laatua, mutta eivät kaipaa hifistelyä. Ne sopivat niin arkeen kuin juhlaan tuoden mukanaan herkullisen kahvinautinnon ilman ylimääräistä vaivaa.
  • Maistuu missä tahansa, milloin vain: AINA kahveja voi nauttia missä tahansa tilanteessa – yksin tai yhdessä, liikkeellä tai paikoillaan, kotona tai toimistolla. Ne tuovat mukanaan aitoja hetkiä, mukavia muistoja, ystäviä ja tunnelmia.
  • Suomi-kahvi: AINA on ylpeästi suomalainen kahvi, joka tarjoaa koko kansalle sopivan vaihtoehdon. Se on kahvi, joka yhdistää suomalaisuuden ja laadun - ilman kompromisseja.

Edullinen hinta laatukahviin saatiin tehostamalla tuotantoa

Olemme päättäväisesti suunnanneet kohti vastuullista ja kestävää kahvintuotantoa. Edullisen mutta laadukkaan kahvin saavuttamiseksi uudistimme pakkauslinjastomme ja otimme käyttöön täysin automaattisen pakkauskoneen. Investoimalla tähän uuteen pakkauslinjastoon otimme askeleen eteenpäin pienpaahtimoiden perinteisten käytäntöjen ulkopuolelle.

“Uskomme, että teknologian ja perinteen yhdistäminen voi avata uusia ovia laadukkaan kahvinautinnon maailmassa. Muutokset eivät ainoastaan varmista tasalaatuisempaa tuotantoa, vaan myös lisäävät tuotteidemme yleistä laatua”, Svante Hampf, toimitusjohtaja.

Kaffa Roastery valitsee tarkkaan kahvimaat ja viljelijäkumppanit, varmistaen, että hankinnat tehdään kestävällä tavalla ja tukemalla paikallisia yhteisöjä. Ostamme suuria eriä kahvia suoraan viljelijöiltä, turhia välikäsiä vältellen, mikä mahdollistaa kestävän ja harkitun hankintaketjun.

AINA kahvien valintaan on kiinnitetty erityistä huomiota. Ne sisältävät kahvilaatuja, jotka poimitaan tuottajamaissa hieman helpommista paikoista ja suuremmilta alueilta. Lähestymistapa mahdollistaa vastuullisen kahvihankinnan säilymisen toiminnan keskiössä ja samalla tarjoamaan herkulliselle kahville edullisemman hinnan.

Yhteistyö tukkujen kanssa näppäröittää jakelua

AINA kahvit ovat ensimmäisiä tuotteita Kaffan valikoimassa, joita emme itse varastoi. Tehokas tuotteiden jakelu tapahtuu yhteistyössä tukkuliikkeiden ja vähittäismyyntikauppojen kanssa. Tämä toimintamalli ratkaisee suurten erien tuottamisen ja varastoinnin samanaikaisesti.

Kaffa Roasteryn AINA kahvit ovat herättäneet suurta kiinnostusta ja ovat saaneet ihastuneen positiivisen vastaanoton ennakkomaistiaisissa. AINA ja AINA TUMMA ovat saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakupoista ympäri Suomen. Tavoitteenamme on laajentaa tuotteiden saatavuutta, jotta koko kansalla olisi mahdollisuus nauttia laadukkaasta kahvista kohtuulliseen hintaan.

Eikun vaan testaamaan AINA kahveja siis! Kerrothan meille, mitä tykkäsit.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.