Blogi — kahvinvalmistus RSSNauti Täydellisestä Kupillisesta: Tutustu V60-kahvinkeittimeen

Kahvi on monille meistä päivittäinen nautinto, joka antaa meille potkua aamuun ja hetken rentoutumista kiireisen päivän keskellä. Ja vaikka kahvin valmistusmenetelmiä on lukemattomia, yksi suosituimmista tavoista saada aikaan täydellinen kupillinen kahvia on käyttää V60-kahvinkeittintä. Tämä minimalistinen, mutta tehokas vempain on saavuttanut suuren suosion kahviharrastajien keskuudessa ympäri maailmaa.Mitä on pour over -kahvi?Pour over -kahvi on valmistustekniikka, joka korostaa kahvipapujen luonnollista makua ja aromia. Tässä menetelmässä kuuma vesi virtaa lempeästi ja tasaisesti jauhetun kahvin läpi samalla, kun se kerää mukaansa kahvin hienostuneet maut ja aromit. V60-kahvinkeitin on yksi pour over -menetelmän tunnetuimmista välineistä, ja se mahdollistaa tämän tekniikan täydellisen hyödyntämisen.Miten kahvi kuuluu juoda?Kahvi nautitaan hitaasti ja aisteja herätellen. Pour over -kahvin valmistus on jo osa kokemusta, ja sen tuoksu ja visuaalinen viehätys voivat olla yhtä...

Jatka lukemistaMiten valita kahvilaite toimistolle? Parhaat vinkit kahvilaitteen valintaan

Maistuva kahvi vaikuttaa työpaikan ilmapiiriin ja tuottavuuteen positiivisesti ja laadukkaalla kahvilaitteella saat tietysti hyvää kahvia. Hyvä kahvi toimistolla ei ole pelkästään nautiskelua, vaan se myös piristää työntekijöitä ja luo rentoja jutteluhetkiä. Tässä artikkelissa kahvilaiteasiantuntijamme Sami jakaa parhaat vinkkinsä toimiston kahvilaitteen valintaan. 

Jatka lukemista

Chemex - Täydellinen tapa valmistaa kahvia

Kahvin valmistaminen voi olla taiteenlaji, ja Chemex on yksi tapa viedä kahvinautinto uudelle tasolle. Tämä kaunis ja tyylikäs lasinen uuttolaite on sekä silmänilo että käytännöllinen väline kahvinvalmistukseen. Tässä blogipostauksessa tutustumme tarkemmin Chemexin maailmaan ja jaamme vinkkejä täydellisen kahvikokemuksen saavuttamiseksi.

Jatka lukemista