Kahvintuoksuiset firman pikkujoulut - mikäs sen maistuvampaa!

Kahvintuoksuiset firman pikkujoulut - mikäs sen maistuvampaa!

Kaipaatko ideoita firman pikkujouluihin? Tehkää tämän vuoden pikkujouluista mukavan lämmin tilaisuus viettämällä hetki kahvien maailmassa! Kahvien maistelu Kaffan ammattilaisen opastamana on hauska, kiinnostava (ja ilmainen!) tapa viettää pikkujoulut yhdessä työporukan kanssa.

Cupping nostaa kahvien maistelutaitosi uudelle tasolle

Perehdytämme työporukkanne oikeaoppiseen kahvien maisteluun eli cupping-menetelmään, jonka avulla kahvin aromeja, makuja ja ominaisuuksia kahvimaailmassa arvioidaan. Cupping on tärkeä menetelmä kahvien vertailussa ja valinnassa.

Yhdessä käymme lisäksi läpi kahvin matkan aina pavusta kuppiin, ja kuinka eri tekijät, kuten alkuperä, viljely, prosessointi ja paahto, vaikuttavat kahvin makuun. Teorian ohella nautimme tietysti kahdeksasta erilaisesta kahvista ja niiden aromeista.

Varaa kahvifaneille pikkujouluihin unelmien ohjelmanumero

Cupping sopii kaikille, jotka nauttivat kahvista ja ovat kiinnostuneita syventämään kahvintuntemustaan. Se on erityisen hyödyllinen kahviharrastajille, kahvin ammattilaisille, kahvilan omistajille sekä kaikille, jotka haluavat oppia tunnistamaan kahvin erilaisia makuja ja laatutekijöitä. Cupping tarjoaa kaikille kahvinystäville mahdollisuuden tutustua kahvimaailmaan syvemmin.

cupping

Parasta on, että voitte varata tämän maisteluhetken ilman ostopakkoa ja saatte vieläpä toimistolle pussin suosikkikahvianne mukaan. Buukkaa ilmainen cupping täältä.

Tervetuloa luomaan ikimuistoisia hetkiä!

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.