Miksi kahvikoulutus on tärkeää?

Miksi kahvikoulutus on tärkeää?

Tiesitkö, että tarjoamme barista-koulutukset kaikille kahvila- ja ravintola-asiakkaillemme veloituksetta?

Olipa sitten vasta-alkaja tai jo ravintola-alan konkari, kahvikoulutus tuo usein itsevarmuutta, tarkkuutta ja uusia oppeja paremman kahvin valmistamiseen. Kahviala kehittyy koko ajan ja me Kaffalla uskomme olevamme aika hyvin perillä siitä, mitä asiakkaat kahvilta haluavat, minkälaisia juomia kannattaa tarjota ja miten saa helposti mutta varmasti tarjottua hyvää kahvia eri menetelmillä valmistettuna.

Koulutuksella saat lisää itsevarmuutta työntekijöillesi

Meidän kahvikoulutuksissa pääpaino on siinä, että jokainen tuntee itsensä varmaksi kahvikoneen takana. Muutamassa tunnissa ei kenestäkään leivota huippubaristaa, mutta perustaidot oppii nopeasti. Vaikkei itse osaisi maistaa, miltä hyvä espresso maistuu, opetamme muutaman vinkin, miten ilman maistamistakin voi tietää, meneekö espresson uutto nappiin vai ei.

Maidonvaahdotuksen perusteet on useimmille meistä opetettu aivan väärin ja muutamalla pienellä neuvolla maidon laatu nousee aivan eri tasolle. Erilaisten kahvijuomien määrä on valtava, ja koulutuksessa voimmekin käydä läpi niistä yleisimpiä ja miettiä, mitkä todella ovat tarpeellisia juuri teidän toimipaikassanne. Lisäksi voimme opetella, miten tehdään maukasta suodatinkahvia ja mitkä ovat yleisimmät syyt sille, että laadukaskin suodatinkahvi maistuu pahalle.

Anna meidän auttaa sinua nostamaan kahvisi maku uudelle tasolle!

Jos olet avaamassa uutta horeca-alan toimipaikkaa ja olet päättänyt ottaa käyttöösi Kaffa Roasteryn kahvit, suosittelemme tulemaan koko uuden tiimin kanssa meille muutaman tunnin kahvikoulutukseen niin, että jokainen kahvia työkseen tekevä tietää, miltä valitun kahvin kuuluu maistua, mistä kahvi tulee ja millä keinoilla siitä saa valmistettua huippulaatuisia kahvijuomia.

Jos taas olet ollut Kaffa Roasteryn asiakas jo pidemmän aikaa ja olet palkannut yhden tai useamman uuden työntekijän, voit lähettää meille koulutukseen myös yksittäisen henkilön. Tällaisia avoimia koulutuksia meidän asiakkaille järjestämme kuukausittain. Varauskalenteriin pääset tästä.

Kahvikoulutukseen kannattaa varata paikka silloinkin, kun uskoo osaavansa kahvinvalmistuksen salat jo melko hyvin. Yksi yleisimmistä kommenteista, mitä koulutuksen jälkeen kuulemme on: "olisipa joku kertonut aiemmin, miten maitoa oikeasti vaahdotetaan tai espressoa valmistetaan".

Upean maitovaahdon ja sen avulla latte artin tekeminen ei ole ollenkaan mahdotonta, mutta ilman ammattilaisen vinkkejä se voi tuntua haastavalta tai turhalta. Kuitenkin herkulliset, kauniin näköiset kahvit ovat oiva tapa saada asiakkaat nappaamaan cafe lateista kuvia someen, suosittelemaan paikkaa tutuille ja tulemaan myös itse uudelleen asiakkaaksenne. Ja vaikka ravintoloissa kahvi ei ole yleensä pääosassa, se on se viimeinen asia, jota asiakas maistaa ennen kotiinlähtöä. Huono kahvi jättää suuhun pahan maun.

Varaa koulutus: koulutus@kaffaroastery.fi

Tutustu myös kahviin liittyviin ohjevideoihin tästä.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.