Equipment


Coffee machine JuraHuikea syystarjous: Juran kahvilaitteesta nyt -300€!

Nyt on täydellinen aika päivittää toimiston kahvinkeitin parempaan, sillä saat Juran kahvilaitteen hinnasta huimat 300€ pois. Juran laitteet ovat hyvin tykättyjä, helppokäyttöisiä ja optimaalisia toimistoissa, joissa nautitaan päivittäin 10-200 kupillista kahvia. Suosittelemme niitä lämpimästi!

Hyödynnä siis syystarjous ja pian nautit toimistolla näppärästi napin painalluksella kahvilatasoisia erikoiskahvijuomia aina tuoreista pavuista jauhettuna! Pyydä lisätietoja Juran laitevalikoimasta ja hinnoista: info@kaffaroastery.fi

Voit myös laittaa viestiä helposti lomakkeen kautta.

Tarjous on voimassa 30.9.2023 saakka.

Espressokoneet, suodatinkeittimet ja myllyt ammattimaiseen kahvin valmistukseen

Tarvitset sitten kahvinkeitintä toimistolle tai espressokonetta kahvilaan, saat kauttamme laadukkaat laitteet kilpailukykyisillä hinnoilla. Valikoimastamme löytyy kahvikoneita mm. näiltä merkeiltä: Bunn, Rancilio, Jura, WMF, Moccamaster ja Mahlkönig, myllyistä keittimiin. 

Räätälöimme yhdessä juuri teille sopivan laitekokonaisuuden käyttötarkoituksen ja ympäristön mukaiseksi. Tuomme joitain kahvitarvikkeita itse maahan ja loput hankimme yhteistyökumppaneidemme kautta.

Lupaamme tarjota kilpailukykyisimmän hinnan! Kysy meiltä myös vuokrausmahdollisuuksistamme.

 

Suosituimmat kahvikoneet

Valikoimassamme on kymmeniä erilaisia myllyjä, kahviautomaatteja sekä manuaalisia kahvinkeittimiä. Katso alta suosituimmat laitteemme toimistokäyttöön!

WMF 5000s+ coffee maker

 Jura Giga X8 coffee machine Ota yhteyttä

Lähdetään toteuttamaan teille parasta mahdollista kahvikokonaisuutta!

Voit olla yhteydessä suoraan omaan Kaffa-myyjääsi tai laittaa viestiä alla olevan lomakkeen kautta.