Laitteet


Meiltä saat kaikki tarvitsemasi espressokoneet, suodatinkeittimet ja myllyt ammattimaiseen kahvin valmistukseen sekä Coffice -toimistokahvilaan!

Valikoimastamme löytyy muun muassa Bunnin, Rancilion, Juran, Moccamasterin ja Mahlkönigin tuotteita, myllyistä keittimiin. Räätälöimme yhdessä juuri teille sopivan laitekokonaisuuden käyttötarkoituksen ja ympäristön mukaiseksi.

Etsitpä sitten uusimman tekniikan espressokonetta tai suodatinlaitetta, sellainen hoituu. Tuomme joitain kahvitarvikkeita itse maahan ja loput hankimme yhteistyökumppaneidemme kautta, aina parhaaseen hintaan sinulle. Kahvin valinnan yhteydessä kannattaa miettiä, kuinka paljon on valmis panostamaan laitteistoon. Mikäli asia vielä mietityttää, voit kysyä meiltä myös vuokrausmahdollisuudesta.

Valikoimassamme on kymmeniä erilaisia myllyjä, automaatteja sekä manuaalisia keittimiä. Lue alhaalta kohokohtia suosituimmista laitteistamme!

WMF 5000s+ coffee maker

WMF 5000s+

Tehokas ja helppokäyttöinen täysautomaattinen kahvinvalmistuslaite erikoiskahvien valmistamiseen. Nimeä mikä tahansa kahvijuoma, tämä laite valmistaa sen käden käänteessä!
WMF 5000s+ mahdollistaa kaikkien reseptien manuaalisen ohjelmoinnin, jolloin kahvit ovat aina juuri teidän makuunne. Lisävarusteena laitteeseen saa myös AutoClean-toiminnon, jonka avulla laite pesee itse itsensä, ja nautit joka päivä kahvisi puhtaasta laitteesta. Voiko kahviautomaatin omistaminen enää muuttua helpommaksi?
Vastaus on kyllä, sillä WMF 5000s+ saa mukaan myös täyden palvelun huoltosopimuksen, jolloin laittoistosta ei synny yllätyskuluja tulevinakaan vuosina. 

 

 Jura Giga X8 coffee machine

Jura Giga X8

Pavuista erikoiskahviksi, yhdellä kosketuksella. Jura Giga X8 on helposti säädettävä erikoiskahviautomaatti, johon voit ohjelmoida itse kahvien reseptit. Laitteessa on viiden litran irrotettava vesisäiliö, joten se ei tarvitse vesiliitäntää, ja voidaan sijoittaa minne vain. Jura Giga X8 valmistaa ketterästä jopa 200 kuppia kahvia päivässä.
Tähänkin automaattiin saa mukaan myös täyden palvelun huoltosopimuksen, jolloin laittoistosta ei synny yllätyskuluja tulevinakaan vuosina. 
  

Lähdetään toteuttamaan teille parasta mahdollista kahvikokonaisuutta!
Voit olla yhteydessä suoraan omaan Kaffa-myyjääsi tai laittaa viestiä alla olevan lomakkeen kautta.