Äitienpäivän lahjaideat Kaffalaisilta äideiltä

Äitienpäivän lahjaideat Kaffalaisilta äideiltä

Äitienpäivän aamuna monista keittiöistä leijailee ihana kahvintuoksu samalla, kun äidille valmistetaan aamupalaa. Mikäs onkaan sen parempi tapa ilahduttaa äitiä kuin tarjoamalla hänelle rauhallinen aamuhetki nautiskellen lempikahvia ja siihen sopivia herkkuja.

Meillä Kaffalla on töissä monia kahviin intohimoisesti suhtautuvia äitejä, joten he jos ketkä osaavat antaa parhaat äitienpäivän lahjavinkit! Nappaa vinkit alta ja yllätä iloisesti äitisi, mummosi tai joku muu elämäsi tärkeä äitihahmo:

Niina: "Kesäkahvia mielellään sänkyyn tarjoiltuna ja jos sää sallii niin picnic-koriin mukaan kahvia, mansikoita & hyviä juustoja! Ja tietty kukkia, jos ollaan mökillä niin itsepoimittuja. Välineistä tulee mieleen ihanan turkoosi tai vaaleanpunainen Hario V60 Dripper. Myös Kaffa Kotiin -kestotilaus on takuuvarma ja ilahduttaa mökillä myös kesävieraita."

Marte: "Give mama some alone time while learning something new! Our Kaffa workshops are perfect for casually gathering new impulses in a safe environment. Our trainers Kaisa and Kyle are very knowledgeable professionals and also very nice people. Or buy her a gift card to use in our cafe or webshop. She can choose to visit for a sweet coffee and pastry moment, or order fresh coffee home." 

Anne: "Äitienpäivänä ei pinkissä säästellä, niin annetaan äidille Dekaffaa ja vaaleanpunainen 02 Dripper. Äiti voi sitten nautiskella kahvia vaikka iltamyöhään omassa rauhassa - mummolatyyliin käsin valmistaen ja kahvin tuoksusta nauttien. Mummolakahvin yksityiskohdat voi palauttaa mieleen Kaffan ohjevideosta. Opetella sen tietysti ensin itse ja sitten tehdä yhdessä äidin kanssa."

Kaisa: "Pienen lapsen kotona olevalle äidille suosittelisin lahjakorttia lähikahvilaan. Ulkoilu ja hyvä kahvi piristää aina! Ja ihanat pikkuasiakkaat piristävät myös aina meidän baristojen päivää. Esimerkiksi Kaffan kahvilasta saa ostettua prepaid-kortteja, joilla lahjan saaja saa lunastettua 9 suosikkijuomaa kahvilaltamme.

Äitienpäivänä äidit saavat usein nukkua vähän pidempään ja itse saan usein myös aamupalan sänkyyn, mutta muuten sekä arki- että viikonloppuaamut ovat aikamoista kaaosta. Voisin itse toivoa lahjaksi rauhallista lauantaiaamua: puoliso tai joku muu voi viedä lapset aamupalalle kahvilaan, picnicille tai mummolaan ja saisin itse jäädä lukemaan koko Hesarin keskeytyksettä, kuuntelemaan Ryhmä Haun sijaan jotain hyvää musaa ja juomaan rauhassa kahvia. Minulle maistuisi esimerkiksi meidän pientilakahvit tai Kesäkahvi."

Johanna: "Täydellinen lahjaidea on valmis kahvi keitettynä äitienpäivän aamuna. Ja lapset kainaloon. Kahvina ehdottomasti lemppariani Lempeää Voimaa! Lapseni tykkäävät leipoa myös innokkaasti, joten jokin leipomus olisi kiva kahvin kaveriksi. Se olisi myös hyvä, jos lapset siivoaisivat leipomisen jälkeen."

Jonna: "Myllyä suosittelisin äitienpäivälahjaksi ja kahvikurssille kannattaa myös mennä mamman kanssa."

Ihanaa äitienpäivää kaikki äidit, mummot ja äitihahmot!

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.